Beoordelingen van Lucy Chang Gent

329 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.4
329 beoordelingen
datum score
Marjorie V.
Beoordeeld op: 16/02/2018
Marjorie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Everything perfect ! from start to finish,...

Everything perfect ! from start to finish, welcome, pace of dishes-delivery, wine, music,...

Tony
Beoordeeld op: 05/02/2018
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijke gerechten, vlotte bediening....

Heerlijke gerechten, vlotte bediening.

marcia
Beoordeeld op: 28/01/2018
marcia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. We zijn fan. Voorgerechten zijn wel iets prijziger tov de hoeveelheid die je krijgt.

Lieselot
Beoordeeld op: 27/01/2018
Lieselot beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker eten...

Heel lekker eten

Suna T.
Beoordeeld op: 24/01/2018
Suna T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onvriendelijke obers en de prijs qualiteit...

Onvriendelijke obers en de prijs qualiteit van het na- en voorgerecht is zeer slecht.

Guido
Beoordeeld op: 21/01/2018
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangenaam kader, lekker vers eten...

Aangenaam kader, lekker vers eten

johan
Beoordeeld op: 12/01/2018
johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel leuk authentiek oosters kader ,snelle...

heel leuk authentiek oosters kader ,snelle , vriendelijke en correcte bediening leuke kaart en zonder meer lekker gegeten

Veerle
Beoordeeld op: 07/01/2018
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, heel lekker gegeten !...

Vriendelijke bediening, heel lekker gegeten !

Katty
Beoordeeld op: 04/01/2018
Katty beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Het was heel lekker maar de porties mogen iets...

Het was heel lekker maar de porties mogen iets groter zijn. Ik had peking duck als hoofdgerecht en was nogal weinig vond ik. De rode curry was dan wel een grotere portie.

henk
Beoordeeld op: 02/01/2018
henk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig restaurant om met vrienden te tafelen...

gezellig restaurant om met vrienden te tafelen en ook leuk dat er menu's voor kinderen zijn.

datum score