HET WATERHUIS AAN DE BIERKANT
HET WATERHUIS AAN DE BIERKANT
HET WATERHUIS AAN DE BIERKANT
HET WATERHUIS AAN DE BIERKANT
HET WATERHUIS AAN DE BIERKANT
HET WATERHUIS AAN DE BIERKANT

Het Waterhuis Aan De Bierkant

Groentenmarkt 9 9000 GENT

Keuken

Vlaamse Belgische

Sluitingsdagen

Open 7/7

Contact

Toon telefoonnummer Email Website

Over dit restaurant

Welkom in het Eethuisje Chez Leontine ...

Tussen Het Waterhuis aan de Bierkant en 't Dreupelkot vind je een gezellig eethuisje waar je kan genieten van vers klaargemaakte Vlaamse specialiteiten, al dan niet op basis van bier.


Het rustieke kader met zijn vier aparte ruimtes biedt eveneens de mogelijkheid om met familie, vrienden of zakenrelaties te genieten van de unieke sfeer en de (h)eerlijke gerechten. Op aanvraag en in overleg met onze chef-kok kan je bovendien je eigen menu samenstellen naar smaak en budget.

In 2008 opende Beer and Gin house aan de Kraanlei. Een prachtig Middeleeuws pand waar je de meeste producten van “het Waterhuis aan de bierkant” & ’t Dreupelkot terug kan vinden.

Vele toeristen komen er hun biertje of jenever kopen, ze hebben zelfs vooraf een boodschaplijstje met hun top 10 jenevers en bieren mee.

In crisis periode worden mensen soms creatief maar wat Pol, Ann en Mario bedachten is gewoon terug gaan in de geest van 25 jaar terug. Wetende dat er nog miljoenen aan Belgisch geld in de schuiven ligt, laten ze toe dat de klanten terug met Belgisch geld betalen !!!!!

Ja u hoort het goed , u kan vanaf nu alle uw aankopen met Belgisch Geld doen. Enkel briefjes zoals de Nationale Bank het voorschrijft !! En ze gaan nog verder: alle bankbiljetten van 100 Bfrank of veelvoud uitgegeven vanaf 1944 !!!

Info

Faciliteiten Terras Sfeer Authentiek kader