Beoordelingen van Horseele

20 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
20 beoordelingen
datum score
placeholder
Michel
Beoordeeld op: onbekend

Une petite déception

Très belle vue sur la pelouse du stade si vous êtes bien installé, mais cadre pas très agréable. Spots au dessus de la place que j'occupais La première fois , bien mangé sans plus, mais le vin blanc accompagnant le plus était presque maderisé. Deuxième passage Amuses gueules et entrée parfaites, par contre le faisant!! C'était bien entendu que le lunch à 48€ + 16€ avec vin. Bon service très professionnel.

Frederik
Beoordeeld op: onbekend

ZO BEHANDEL JE GEEN KLANTEN

Over het eten kan ik geen oordeel vellen, we hebben immers niet de gelegenheid gehad te gaan etten. We hadden reservatie gemaakt voor 18 juni en ontvingen nu een telefoon met droge melding dat het restaurant afgehuurd werd door AA Gent en dat we maar ons plan moeten trekken. Geen oplossing geboden noch een compensatie.

Hans
Beoordeeld op: onbekend

leuke beleving

Gaan eten als de Belgen speelden en de arena volliep vol supporters. Geweldige hapjes vooraf gekregen; van het hapje met karnemelk, aardappel en garnaal had ik kunnen blijven eten, zalig lekker. Brood was ook supergoed. Ook de ceviche van zeebaars was lekker. De tarbot met asperges was een echt toppertje. De desserts waren lekker maar niet super. Hele fijne avond beleefd, genoten!

anne
Beoordeeld op: onbekend

goede keuken, ongezellig kader

Zeer goede keuken. Als je niet komt als voetbalsupporter of voor een zakenlunch straalt het restaurant weinig gezelligheid uit. De bediening verloopt zeer vlot.Prijs/kwaliteit tijdens de restodays is goed. 10€ voor een koffie vind ik dan wel weer overdreven, ook al zijn er bijhorende zoete afsluitertjes bij.

placeholder
Damiaan
Beoordeeld op: onbekend

super

heel lekker eten, een aanrader spijtig van de dure dranken

Jozefien
Beoordeeld op: onbekend

Aangename ontdekking met een sterrenkeuken

Het was een heel aangename lunch. Een klein puntje echter was de bereikbaarheid. Wij kwamen toe met de bus en zagen ingang H niet direct staan en zijn helemaal rondgelopen. Eenmaal aan de ingang bleek de deur voor naar de lift te gaan nog niet open te zijn en moesten we de eerste verdieping naar boven stappen. We hebben dit echter boven direct gemeld en er ging dadelijk iemand kijken om het probleem op te lossen. Goede service, vlot en vriendelijk. Een topper.

placeholder
Vera
Beoordeeld op: onbekend

super genieten bij Horseele

Zeer fijne keuken - verzorgd - verrassend - gerechten enkel iets te vlug na mekaar opgediend -niet iedereen was even vriendelijk maar toch heeeeeeeeeeeeeel goed!!! we genoten!!

rik
Beoordeeld op: onbekend

zeer goed

een minpunt : daags voordien gevraagd om 2 personen bij te voegen aan ons tafel, ze gingen het nakijken als er nog plaats was en mij terugbellen. niemand meer gehoord. ter plaatse zien we dat nog meerder tafels niet bezet zijn. spijtig

Antoine
Beoordeeld op: onbekend

Klasse

We hadden er totaal geen idee van dat er in Gent een sterren restaurant was, het menu beviel ons, dus hebben we ingetekend. Vooraf werden reeds gewaarschuwd dat het die dag druk ging zijn, de Rode Duivels speelden die avond? We hadden dan nog niet door waar het was. Het was pas bij aankomst dat het opviel dat we geboekt hadden voor het KAA Gent VIP restaurant! Klasse was het, we werden vlot, gestingeerd ontvangen zonder dat het 'stijf' over kwam. We kregen een tafeltje toegewezen op de 1ste rij aan het raam met uitzicht op het veld. Het menu was verrassend, gedurfd maar vooral zeer lekker! De bediening zoals de ontvangst. De somelier een pracht vent die zijn job kent! Kortom een aanrader.

Sandrine
Beoordeeld op: onbekend

Restaurant with a perfect view, fantastic food...

This was a perfect dining. Prices for extra were very higj (13 EURO for glass of champagne, 10 EUR for coffee), but we did not care since everything was perfect. Due do circumustances, it was not possible to pay with VISA (the system was not working), but they will send us the bill via mail. A place to be!!!

datum score