Beoordelingen van Restaurant Gillis

1588 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1588 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 28/06/2022
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Was onze 1ste x. Zeer goed meegevallen. Perso...

Was onze 1ste x. Zeer goed meegevallen. Personeel attentvol, wijze sfeer en aankleding, alles heel netjes en vooral heeeeel lekker gegeten en gedronken. Hier komen we nog.

René
Beoordeeld op: 26/06/2022
René beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij komen 300 km gereden, om hier te eten....

Wij komen 300 km gereden, om hier te eten. Zaterdag, 25.07.2022 waren wij voor de 4.keer hier gast. Zoals iedere keer, een perfekte avond. Het team is super-vriendelijk, de sfeer top (misschien een beetje meer licht), het eten en de toebereiding uit de kunst. De prijzen zijn gemeten aan de kwaliteit volkomen OK. Deze selectie aan vlees vind je niet op iedere hoek, de facto ken ik geen hoek waar dit geboden wordt, en ik ken veel hoeken!! Houden zo !! Als het moet, zou ik ook 3000 KM rijden. We`ll be back !!

sylvie
Beoordeeld op: 26/06/2022
sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi interieur, zeer vriendelijke bediening...

Mooi interieur, zeer vriendelijke bediening en heerlijke keuken. Alles is tot in de puntjes verzorgd: mooi servies, mooi gedresseerde borden, attente gastheer en gastdame. Kortom: zeer aangename ervaring!

Koen
Beoordeeld op: 25/06/2022
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is niet enkel lekker eten, het is een terug...

Het is niet enkel lekker eten, het is een terug een belevenis doordat Bram ook echt aanwezig is voor zijn cliënteel. Schitterend.

Hotsy
Beoordeeld op: 24/06/2022
Hotsy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste steaks ever! Super lekkere side dishes,...

Beste steaks ever! Super lekkere side dishes, gezellige sfeer, machtig personeel en kok. Alle ingredienten aanwezig voor een fantastische avond!

Philip
Beoordeeld op: 24/06/2022
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

the place to be voor een overheerlijk stuk...

the place to be voor een overheerlijk stuk vlees

Karim
Beoordeeld op: 22/06/2022
Karim beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Eten, kader, bediening allemaal topkwaliteit...

Eten, kader, bediening allemaal topkwaliteit

Ann
Beoordeeld op: 21/06/2022
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk vlees. Goede service en bediening....

Heerlijk vlees. Goede service en bediening. Mooi kader zowel binnen als op terras. Totaalbeleving was super

Henry
Beoordeeld op: 20/06/2022
Henry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Erg mooi restaurant, eten werd geserveerd in...

Erg mooi restaurant, eten werd geserveerd in sfeervolle binnentuin. Erg goed eten en goede wijnaanbod en vriendelijke persoonlijke bediening. Aanrader!

Leo
Beoordeeld op: 18/06/2022
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Een eerlijk restaurant, met heerlijk vlees....

Een eerlijk restaurant, met heerlijk vlees. Het concept, de setting en de kaart, maar ook de vriendelijke service kloppen als een bus. Een aanrader dus voor vleeseters.

datum score