Beoordelingen van Restaurant Gillis

992 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
992 beoordelingen
datum score
Kurt
Beoordeeld op: 23/05/2019
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk kader, leuke ontvangst en vooral heel...

Leuk kader, leuke ontvangst en vooral heel lekker eten

Imke
Beoordeeld op: 22/05/2019
Imke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker vlees, je krijgt waar voor je geld....

Lekker vlees, je krijgt waar voor je geld. Kroketten en slaatje waren ook lekker. Vegetarische schotel was met seizoensgroenten, heerlijk. Zeker een bezoek waard als je een goed stuk vlees wilt voor een mooie prijs. De ober is heel vriendelijk. Weinig wachttijd tussen gangen

Bart
Beoordeeld op: 22/05/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Origineel consept van soorten gerijpt vlees...

Origineel consept van soorten gerijpt vlees is voor een groot stuk verdwenen. Onze entre Côte smaakte niet gerijpt, frietjes waren vroeger lekkerder. Spijtig, onze verwachting werd niet ingelost.

Julien
Beoordeeld op: 19/05/2019
Julien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

de ontvangst is er altijd hartelijk, het vlees...

de ontvangst is er altijd hartelijk, het vlees is er altijd mals en smaakvol, de sfeer is er altijd tip-top

Paul
Beoordeeld op: 19/05/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten is altijd heerlijk en het personeel...

Het eten is altijd heerlijk en het personeel is vriendelijk en geven je informatie over het vlees. Altijd een heerlijkheid om ervoer komen.

Cathelijne
Beoordeeld op: 19/05/2019
Cathelijne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Geweldig eten en goede service. We hebben genot...

Geweldig eten en goede service. We hebben genoten!

Yves
Beoordeeld op: 17/05/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

mooi kader gezellig terras vriendelijke ontvang...

mooi kader gezellig terras vriendelijke ontvangst goede bediening goede uitleg over het werken van restaurant het eten is er super lekker een topper

patrick
Beoordeeld op: 15/05/2019
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, vlotte en correcte bedie...

Uitstekende kwaliteit, vlotte en correcte bediening, leuke ongedwongen sfeer! Prijs-kwaliteit verhouding is zeer correct.

tom
Beoordeeld op: 13/05/2019
tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

sympathieke kelner goede uitleg super lekker...

sympathieke kelner goede uitleg super lekker eten

JEAN
Beoordeeld op: 13/05/2019
JEAN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

goede ontvangst zeer goede bediening en lekker...

goede ontvangst zeer goede bediening en lekkere maaltijd de wijn was tevens goed en de bediening zeer attent

datum score