Beoordelingen van Restaurant Gillis

955 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
955 beoordelingen
datum score
Bart
Beoordeeld op: 20/04/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijke charcuterie dat we als voorgerecht...

Heerlijke charcuterie dat we als voorgerecht share'den. En een fantastische stuk vlees als hoofdgerecht, gecombineerd met een passend wijntje. Meer moest dat niet zijn !

Sofia
Beoordeeld op: 20/04/2019
Sofia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was een super lunch. Lekker stukje vlees....

Het was een super lunch. Lekker stukje vlees. En een heerlijk fris voorgerecht. Mooie inrichting en terras.

Anouk
Beoordeeld op: 20/04/2019
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een hele mooie zaak met informele maar professi...

Een hele mooie zaak met informele maar professionele en aangename bediening en onweerstaanbare pepersaus!

Anne Lies
Beoordeeld op: 16/04/2019
Anne Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bediening was heel vriendelijk, eten uitstekend...

Bediening was heel vriendelijk, eten uitstekend, kader gezellig.

Sybren K.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Sybren K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

\vlees gegeten zoals niet vaak eerder, maar...

\vlees gegeten zoals niet vaak eerder, maar ook de entourage en bediening waren helemaal top,

Frederic
Beoordeeld op: 14/04/2019
Frederic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vlotte bediening!...

Lekker gegeten, vlotte bediening!

Joke
Beoordeeld op: 13/04/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel gemoedelijk, gezellig, sympathiek en boven...

Heel gemoedelijk, gezellig, sympathiek en bovendien bijzonder lekker. Er is veel keuze om te eten én te drinken dus ik ga zeker terug.

frans
Beoordeeld op: 13/04/2019
frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ontvangst super. Uitleg kaart en vlees duidelij...

Ontvangst super. Uitleg kaart en vlees duidelijk. Ambiance is mooi, rustig en fijn. Personeel uitermate goed en enthousiast. Prijs/kwaliteit = zeer goed !!

Yuri D.
Beoordeeld op: 12/04/2019
Yuri D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds opnieuw een uitmuntende service in een...

Steeds opnieuw een uitmuntende service in een mooi en aangenaam kader. Prachtige wijnkaart en overheerlijke gerechten. Oog voor kwaliteit en detail gecombineerd met de juiste passie. Kortom, hemel op aarde voor de echte vleesliefhebber.

datum score