Beoordelingen van Restaurant Gillis

1115 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1115 beoordelingen
datum score
David
Beoordeeld op: 21/10/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Ik vond het overpriced. Een cote a los van...

Ik vond het overpriced. Een cote a los van 140 euro voor 2 personen excl groenten en frieten en dan nog een taai, verder dan Saignant stuk vlees terugkrijgen die qua smaak niet waauw was. Een ontgoocheling

Dirk
Beoordeeld op: 20/10/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Super goed ontvangen door eigenaar. Een top...

Super goed ontvangen door eigenaar. Een top bediening en heel vriendelijk. Een heel mooie wijnkaart met enkele heel lekkere speciale wijnen. Gastheer kent ook veel van de wijn en kan er een heel duidelijke uitleg over gevn. Vleesje was super lekker.

Alain
Beoordeeld op: 17/10/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een heerlijk stukje (350gr) entrecote v/d dag...

Een heerlijk stukje (350gr) entrecote v/d dag gegeten die op perfecte en zorgzame wijze was klaar gemaakt geserveerd met 3 heerlijke verse sausjes, een slaatje en lekker gebakken paddestoelen! Mooie begeleidende uitleg gekregen in de keuze van het vlees en een bijpassende wijn. Heel vriendelijke ontvangst en vlotte bediening die zelfs samen met de meesterkok uit de keuken even tijd maakten voor een praatje. Interieur is een mooi en warm strak kader enkel versierd met een aantal artistieke en prachtige foto's en een mooi ruim zuiders tuinterras waar het in de zomer waarschijnlijk heerlijk vertoeven is. Voor de vleeseters onderons is Gillis zeker een aanrader, wie houdt van een kwalitatief goed stukje rundsvlees gaat hier niet ontevreden buiten wandelen. Wij hebben absoluut genoten! Alain & Christina

Evelien
Beoordeeld op: 14/10/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig vleesrestaurant. Wij komen...

Lekker en gezellig vleesrestaurant. Wij komen zeker terug

Tommy
Beoordeeld op: 13/10/2019
Tommy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker vleesrestaurant....

Vriendelijke bediening, lekker vleesrestaurant.

Mieke
Beoordeeld op: 13/10/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten. Zeer lekker vlees. Vlotte en vrien...

Lekker eten. Zeer lekker vlees. Vlotte en vriendelijke bediening.

Ronny
Beoordeeld op: 12/10/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker gegeten. Aangenaam kader....

Heel lekker gegeten. Aangenaam kader.

Leo
Beoordeeld op: 12/10/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker eten en een top bediening!...

Zeer lekker eten en een top bediening!

Erwin
Beoordeeld op: 09/10/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Fijn kader, vriendelijk personeel, fantastische...

Fijn kader, vriendelijk personeel, fantastische steak !

piet
Beoordeeld op: 06/10/2019
piet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

de sfeer, het vlees, de bediening, ......

de sfeer, het vlees, de bediening, ...

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in