Beoordelingen van Restaurant Gillis

1230 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1230 beoordelingen
datum score
Eric
Beoordeeld op: 17/02/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede service vriendelijk ontvangen en heerlijk...

Goede service vriendelijk ontvangen en heerlijke lunch

Kris
Beoordeeld op: 17/02/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

mooie lunch, rustig kader, vriendelijke bedieni...

mooie lunch, rustig kader, vriendelijke bediening... en bovenal : echt lekker. meer moet dat niet zijn :-)

Noel
Beoordeeld op: 17/02/2020
Noel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

We hadden de zondagslunch met vlees, lekker...

We hadden de zondagslunch met vlees, lekker gegrilde gamba's met een lekker sausje, daarna een exquis stuk vlees met bijhorende sausjes en een luchtig dessertje ! Chapeau, wij komen zeker terug en zal het iedereen aanraden.

hilde
Beoordeeld op: 16/02/2020
hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het is een waar feest voor de smaakpapillen!...

het is een waar feest voor de smaakpapillen!

Kimberley
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kimberley beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het vlees was van topkwaliteit. De bediening...

Het vlees was van topkwaliteit. De bediening was ook meer dan super. Wij komen ZEKER nog terug !

Xavier
Beoordeeld op: 16/02/2020
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit... de lunch is...

Uitstekende prijs/kwaliteit... de lunch is zeker een aanrader. Het diner nog straffer. Voor iedereen die belang echt aan de kwaliteit van het product.

NANCY
Beoordeeld op: 16/02/2020
NANCY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker , was top!...

Super lekker , was top!

ann
Beoordeeld op: 15/02/2020
ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangenaam kader, vriendelijk onthaal,...

Zeer aangenaam kader, vriendelijk onthaal, uitgebreide uitleg over vlees en productie en vooral ... super lekker!

MARC
Beoordeeld op: 15/02/2020
MARC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zoals steeds zéér lekker eten en drinken, een...

Zoals steeds zéér lekker eten en drinken, een smaakbom qua vleesgerechten en een zeer goede wijnkaart. Smaakvol ingericht en vriendelijke, beleefd en attent personeel. Eén minpuntje, de lelijke zwarte stickers op de terrasdeuren....maar dat eet je natuurlijk niet, dus een zéér klein minpuntje

teresa
Beoordeeld op: 10/02/2020
teresa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening en kindvriendelijk Reke...

Vriendelijke bediening en kindvriendelijk Rekening gehouden met verjaardag van mijn man en vuurwerkje gekregen Overheerlijk gegeten!

datum score