Beoordelingen van Restaurant Gillis

1128 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1128 beoordelingen
datum score
Kurt
Beoordeeld op: 24/10/2019

Kwaliteitsvol restaurant....

Kwaliteitsvol restaurant.

Michael
Beoordeeld op: 24/10/2019
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Geweldig vlees, geweldige wijn, geweldige sfeer...

Geweldig vlees, geweldige wijn, geweldige sfeer. What more can you want? Vergeet andere cultvleesrestaurants, dit is the real deal.

Arnaud
Beoordeeld op: 23/10/2019
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

te weinig obers of niet genoeg getrained. het...

te weinig obers of niet genoeg getrained. het duurde te lang voordat men een order kwam opnemen (apero, drank, hoofdgerecht en dessert) telkens wat lang moeten wachten. eten was perfect: 12 op 10 !!!

David
Beoordeeld op: 21/10/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Ik vond het overpriced. Een cote a los van...

Ik vond het overpriced. Een cote a los van 140 euro voor 2 personen excl groenten en frieten en dan nog een taai, verder dan Saignant stuk vlees terugkrijgen die qua smaak niet waauw was. Een ontgoocheling

Dirk
Beoordeeld op: 20/10/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Super goed ontvangen door eigenaar. Een top...

Super goed ontvangen door eigenaar. Een top bediening en heel vriendelijk. Een heel mooie wijnkaart met enkele heel lekkere speciale wijnen. Gastheer kent ook veel van de wijn en kan er een heel duidelijke uitleg over gevn. Vleesje was super lekker.

Alain
Beoordeeld op: 17/10/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een heerlijk stukje (350gr) entrecote v/d dag...

Een heerlijk stukje (350gr) entrecote v/d dag gegeten die op perfecte en zorgzame wijze was klaar gemaakt geserveerd met 3 heerlijke verse sausjes, een slaatje en lekker gebakken paddestoelen! Mooie begeleidende uitleg gekregen in de keuze van het vlees en een bijpassende wijn. Heel vriendelijke ontvangst en vlotte bediening die zelfs samen met de meesterkok uit de keuken even tijd maakten voor een praatje. Interieur is een mooi en warm strak kader enkel versierd met een aantal artistieke en prachtige foto's en een mooi ruim zuiders tuinterras waar het in de zomer waarschijnlijk heerlijk vertoeven is. Voor de vleeseters onderons is Gillis zeker een aanrader, wie houdt van een kwalitatief goed stukje rundsvlees gaat hier niet ontevreden buiten wandelen. Wij hebben absoluut genoten! Alain & Christina

Evelien
Beoordeeld op: 14/10/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig vleesrestaurant. Wij komen...

Lekker en gezellig vleesrestaurant. Wij komen zeker terug

Tommy
Beoordeeld op: 13/10/2019
Tommy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker vleesrestaurant....

Vriendelijke bediening, lekker vleesrestaurant.

Mieke
Beoordeeld op: 13/10/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten. Zeer lekker vlees. Vlotte en vrien...

Lekker eten. Zeer lekker vlees. Vlotte en vriendelijke bediening.

Ronny
Beoordeeld op: 12/10/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker gegeten. Aangenaam kader....

Heel lekker gegeten. Aangenaam kader.

datum score