Beoordelingen van Restaurant Gillis

1243 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
1243 beoordelingen
datum score
André
Beoordeeld op: 22/02/2020
André beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Uitstekend eten...

Uitstekend eten

Freek
Beoordeeld op: 22/02/2020
Freek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heerlijk eten, toffe bediening, hartelijke...

Heerlijk eten, toffe bediening, hartelijke sfeer.

pascal
Beoordeeld op: 19/02/2020
pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

was zeer lekker :) en een vlotte bediening...

was zeer lekker :) en een vlotte bediening

Eric
Beoordeeld op: 17/02/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede service vriendelijk ontvangen en heerlijk...

Goede service vriendelijk ontvangen en heerlijke lunch

Kris
Beoordeeld op: 17/02/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

mooie lunch, rustig kader, vriendelijke bedieni...

mooie lunch, rustig kader, vriendelijke bediening... en bovenal : echt lekker. meer moet dat niet zijn :-)

Noel
Beoordeeld op: 17/02/2020
Noel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

We hadden de zondagslunch met vlees, lekker...

We hadden de zondagslunch met vlees, lekker gegrilde gamba's met een lekker sausje, daarna een exquis stuk vlees met bijhorende sausjes en een luchtig dessertje ! Chapeau, wij komen zeker terug en zal het iedereen aanraden.

hilde
Beoordeeld op: 16/02/2020
hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het is een waar feest voor de smaakpapillen!...

het is een waar feest voor de smaakpapillen!

Kimberley
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kimberley beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het vlees was van topkwaliteit. De bediening...

Het vlees was van topkwaliteit. De bediening was ook meer dan super. Wij komen ZEKER nog terug !

Xavier
Beoordeeld op: 16/02/2020
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit... de lunch is...

Uitstekende prijs/kwaliteit... de lunch is zeker een aanrader. Het diner nog straffer. Voor iedereen die belang echt aan de kwaliteit van het product.

Nancy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker , was top!...

Super lekker , was top!

datum score