Beoordelingen van Restaurant Gillis

1243 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1243 beoordelingen
datum score
ann
Beoordeeld op: 15/02/2020
ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangenaam kader, vriendelijk onthaal,...

Zeer aangenaam kader, vriendelijk onthaal, uitgebreide uitleg over vlees en productie en vooral ... super lekker!

MARC
Beoordeeld op: 15/02/2020
MARC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zoals steeds zéér lekker eten en drinken, een...

Zoals steeds zéér lekker eten en drinken, een smaakbom qua vleesgerechten en een zeer goede wijnkaart. Smaakvol ingericht en vriendelijke, beleefd en attent personeel. Eén minpuntje, de lelijke zwarte stickers op de terrasdeuren....maar dat eet je natuurlijk niet, dus een zéér klein minpuntje

teresa
Beoordeeld op: 10/02/2020
teresa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening en kindvriendelijk Reke...

Vriendelijke bediening en kindvriendelijk Rekening gehouden met verjaardag van mijn man en vuurwerkje gekregen Overheerlijk gegeten!

hans
Beoordeeld op: 09/02/2020
hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker eten en vlotte bediening...

lekker eten en vlotte bediening

Jolien
Beoordeeld op: 09/02/2020
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Alles was in orde goede bediening beleefd vlot...

Alles was in orde goede bediening beleefd vlot gebracht geen lange wachttijden tip top

Rudi
Beoordeeld op: 09/02/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten aan een interessante actieprij...

Zeer lekker eten aan een interessante actieprijs! We komen zeker terug.

Rudy
Beoordeeld op: 09/02/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker geluncht, het vlees is van top...

Heel lekker geluncht, het vlees is van top kwaliteit en heerlijk klaargemaakt!!! Gezellig kader, vriendelijke bediening.

Erik
Beoordeeld op: 08/02/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

UITSTEKENDE KEUKEN EN UITSTEKENDE INFO OVER...

UITSTEKENDE KEUKEN EN UITSTEKENDE INFO OVER DE ITEMS OP HET MENU INDRUKWEKKENDE WIJNKAART OP DE KOOP TOE

Miet
Beoordeeld op: 08/02/2020
Miet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Top, lekker eten, vriendrlijk...

Top, lekker eten, vriendrlijk

wilfried
Beoordeeld op: 07/02/2020
wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit en verzorgd top...

Kwaliteit en verzorgd top

datum score