Beoordelingen van Restaurant Gillis

1157 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1157 beoordelingen
datum score
Patricia
Beoordeeld op: 23/11/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor een zalig stuk vlees, vriendelijke en...

Voor een zalig stuk vlees, vriendelijke en efficiënte bediening moet je Bij Gillis zijn.

LUC
Beoordeeld op: 21/11/2019
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topper onder de vleesrestaurants. Prima bedieni...

Topper onder de vleesrestaurants. Prima bediening en zeer lekkere wijnen.

etienne
Beoordeeld op: 18/11/2019
etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zoals steeds prima onthaalt (herkenning) vlotte...

zoals steeds prima onthaalt (herkenning) vlotte en vriendelijke service hier wordt nog "moeite" gedaan om een klant tevreden te stellen. Kwaliteit bovenal

marc
Beoordeeld op: 17/11/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, mooie locatie, vlotte bediening....

Lekker eten, mooie locatie, vlotte bediening. Het enkele minuten wachten werd verteerbaar gemaakt door onze aperitieven graris aan te bieden. (super) We komen terug.

Peter
Beoordeeld op: 17/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekend voedsel in een mooi kader met topper...

Uitstekend voedsel in een mooi kader met toppersoneel. Nog steeds een topervaring na vier bezoeken.

Maike
Beoordeeld op: 17/11/2019
Maike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was TOP. Heerlijk gegeten, gezellige sfeer,...

Het was TOP. Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, zalig zitten, aangename bediening, ... Wij komen sowieso terug!

Daisy
Beoordeeld op: 16/11/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke vlotte bediening. Ruim voldoe...

Zeer vriendelijke vlotte bediening. Ruim voldoende uitleg over de de aangeboden vleessoorten, waarvan de bereiding super was. Heel mooie setting, ontspannen sfeer. Onze vrienden die er voor het eerst kwamen waren zeer onder de indruk!

Peter
Beoordeeld op: 15/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aangenaam kader, gezellig om te eten. Zeer...

Aangenaam kader, gezellig om te eten. Zeer goede ontvangst en bediening. Eten super lekker ( wij aten chateau briand ). Als je lekker vleed wil eten in een gezellig kader dan is dit The place to be.

Dieter
Beoordeeld op: 14/11/2019
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening, gezellig interieur,...

vriendelijke bediening, gezellig interieur, topkwaliteit op het bord.

Luca
Beoordeeld op: 10/11/2019
Luca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Everything was perfekt. Staff was very nice...

Everything was perfekt. Staff was very nice and professional. Superb meat quality and great preparation.

datum score