Beoordelingen van Restaurant Pizzeria Di Massimo

127 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
127 beoordelingen
datum score
IlseFrancq
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/03/2017
Ilsebeveelt dit restaurant aan voor:

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/03/2017
Sylvabeveelt dit restaurant aan voor:

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/02/2017
Bart R.beveelt dit restaurant aan voor:

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/02/2017
Danny K.beveelt dit restaurant aan voor:

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

Dirk V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 12/02/2017
Dirk V.beveelt dit restaurant aan voor:

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Zara S.
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 10/02/2017
Zara S.beveelt dit restaurant aan voor:

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

LeaDe Greve
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 08/02/2017
Leabeveelt dit restaurant aan voor:

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

jan g.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 05/02/2017
jan g.beveelt dit restaurant aan voor:

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

datum score