Beoordelingen van Restaurant Pizzeria Di Massimo

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
70 beoordelingen
datum score
Karine
Beoordeeld op: 09/11/2017
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik had gereserveerd, dat werd bevestigd, ik...

Ik had gereserveerd, dat werd bevestigd, ik kreeg zelfs een herinnering maar...ik stond voor edn gesloten deur, er stond ednbord: gesloten op woensdag en donderdag,jammer!

Sofian B.
Beoordeeld op: 01/11/2017
Sofian B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goeie service en heel lekker eten!!...

Goeie service en heel lekker eten!!

placeholder
Angélique
Beoordeeld op: 25/10/2017
Angélique beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

typisch toeristisch restaurant

Prachtige locatie vandaar ook het prijskaartje. Kleine porties en nogal vettig. Geen extra zoals brood of parmesan. Na betaling geen rekening of btw bon te verkrijgen. Restaurant voor wie wilt eten met een prachtig uitzicht en niet veel honger heeft.

Lieve G.
Beoordeeld op: 11/10/2017
Lieve G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en heel vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en heel vriendelijke mensen. We komen hier zeker terug

antoon v.
Beoordeeld op: 30/09/2017
antoon v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

alles was in orde...

alles was in orde

Jaklien
Beoordeeld op: 16/09/2017
Jaklien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

7 vrouwen die van alles te vertellen hadden...

7 vrouwen die van alles te vertellen hadden ... en er kwam geen commentaar! Vinden we heerlijk.

mathias r.
Beoordeeld op: 11/09/2017
mathias r. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten...

Zeer lekker eten

Viviane
Beoordeeld op: 30/08/2017

We hadden een reservatie voor 4 personen om...

We hadden een reservatie voor 4 personen om 19u, we kregen nog een mailtje om ons aan die reservatie te herinneren op de dag zelf en toen bleek het restaurant DICHT te zijn die avond. Daar stonden we dan!!

David D.
Beoordeeld op: 26/08/2017
David D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Betaalbare lunch, snelle en vriendelijke servic...

Betaalbare lunch, snelle en vriendelijke service, prachtig kader.

Gilles
Beoordeeld op: 26/08/2017
Gilles beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker gegeten en super bediening! Het...

Heel lekker gegeten en super bediening! Het is een plezier om er te gaan eten, echte aanrader!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in