Beoordelingen van Restaurant Pizzeria Di Massimo

58 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
58 beoordelingen
datum score
LindaVan Couter
Lindabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/05/2017

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk...

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk restaurant

FrankVan mossevelde
Beoordeeld op 03/05/2017

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservat...

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservatie.

IlseFrancq
Ilsebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/03/2017

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
Sylvabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/03/2017

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
Bart R.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/02/2017

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
Danny K.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/02/2017

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

Dirk V.
Dirk V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/02/2017

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Zara S.
Zara S.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/02/2017

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

datum score