Beoordelingen van Restaurant Pizzeria Di Massimo

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
70 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 12/02/2017
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Sabine
Beoordeeld op: 10/02/2017
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

Lea
Beoordeeld op: 08/02/2017
Lea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

Jan
Beoordeeld op: 05/02/2017
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

Albert
Beoordeeld op: 30/01/2017
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

als je met twee personen bent plaatst men je...

als je met twee personen bent plaatst men je op zeer onaangename en veel te enge plaatsen niet voor herhaling vatbaar.

Karine
Beoordeeld op: 27/01/2017
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het was superlekker, gezellig , de hele tijd...

het was superlekker, gezellig , de hele tijd door genieten , van het lekker eten en drinken, de leuke omgeving, de aangename bediening en het goede gezelschap ( maar daar hebben jullie geen verdienste aan) . Maandag ga ik weer uit eten met een vriendin, ik was van plan weer bij jullie te komen, helaas is het dan jullie sluitingsdag, maar ik kom zeker nog terug en ik maak reclame bij mijn vrienden

Nicole
Beoordeeld op: 22/01/2017
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamst...

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamste lekker eten en wijntje,Koffie een aanrader Ruim en gezellig interieur We komen zeker terug Nicole

tom d.
Beoordeeld op: 15/01/2017
tom d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

aangename sfeer en lekker eten...

aangename sfeer en lekker eten

Joke R.
Beoordeeld op: 14/01/2017
Joke R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service in een smaakvol interieur. Wij...

Vlotte service in een smaakvol interieur. Wij hadden een tafeltje met mooi zicht op de graslei, wat altijd leuk is. Mss enige mindere was dat de menukaart een stukje kleiner was dan wat op de site stond.

Marieke
Beoordeeld op: 09/01/2017

ZEER KLANTVRIENDELIJK GOED GEGETEN VOOR EEN...

ZEER KLANTVRIENDELIJK GOED GEGETEN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

datum score