Beoordelingen van Naturell

651 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
651 beoordelingen
datum score
Herwig L.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Herwig L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Toffe bediening, héél lekker eten, enkel de...

Toffe bediening, héél lekker eten, enkel de accoustiek valt een beetje tegen, zeker als er een aantal "rumoerige" tafels zijn.

Paul C.
Beoordeeld op: 11/05/2019
Paul C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Aangenaam kader. Schitterende gerechten en...

Aangenaam kader. Schitterende gerechten en verrassende/lekkere wijnen. Correcte bediening. Twee kleine minpuntje: de gerechten volgden soms zeer snel na elkaar / de toelichtingen bij de gerechten was soms zo snel dat we slechts de helft begrepen

caroline
Beoordeeld op: 08/05/2019
caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gerechten heerlijk gekruid, fijne combinaties,...

Gerechten heerlijk gekruid, fijne combinaties, vriendelijke en professionele bediening. Wil enkel opmerken dat de gerechten elkaar te vlug opvolgen. Een beetje meer tijd tussen zou aangenamer zijn.

Inge
Beoordeeld op: 06/05/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijk en warm onthaal. Vlotte bedien...

Zeer vriendelijk en warm onthaal. Vlotte bediening. Zeer lekkere en kwaliteitsvolle menu. Goede wijnen.

Louise G.
Beoordeeld op: 06/05/2019
Louise G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We hebben zeer lekker gegeten, een echte aanrad...

We hebben zeer lekker gegeten, een echte aanrader! Ook de bediening paste zich aan aan het gezelschap.

Ines
Beoordeeld op: 05/05/2019
Ines beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles perfect. Fijne keuken, aangenzme en...

Alles perfect. Fijne keuken, aangenzme en vlotte bediening. Een aanrader. Groot pluspunt : er is voor het hoofdgerecht keuze tussen vlees of vis.

Erwin
Beoordeeld op: 05/05/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

1e gerecht en wijn kwam tijdens aperitief....

1e gerecht en wijn kwam tijdens aperitief. Prijs koffie, thee buiten proporties

Guy V.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Guy V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verfijnd eten,jonge maar enthousiaste sommelier...

Verfijnd eten,jonge maar enthousiaste sommelier. Mooie aankleding van het restaurant.

NICO
Beoordeeld op: 01/05/2019
NICO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aangenaam kader Lekkere gerechten Toffe bedien...

Aangenaam kader Lekkere gerechten Toffe bediening

datum score