Beoordelingen van Naturell

676 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
676 beoordelingen
datum score
Petra
Beoordeeld op: 22/07/2019
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We waren niet op de hoogte van " De Gentse...

We waren niet op de hoogte van " De Gentse feesten -formule"... (waarvan we het opzet wel kunnen begrijpen) Deze beviel ons niet echt . We keken uit naar een degustatie-menu...

Dirk
Beoordeeld op: 19/07/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Gewoonweg super food and staff....

Gewoonweg super food and staff.

Bart
Beoordeeld op: 19/07/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker. Pure smaken. Beetje onduidelijke kaart...

Lekker. Pure smaken. Beetje onduidelijke kaart waar iets meer uitleg welkom zou zijn. Kleine porties, zelfs mijn vrouw had nog wat honger.

Patrick
Beoordeeld op: 19/07/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

- lunch beloofd aan de tel. Geen lunch aangebod...

- lunch beloofd aan de tel. Geen lunch aangeboden - geen aperitiefhapje bij aperitief - geen brood op tafel - geen groenten bij hoofdgerecht, hoewel bij navraag bij de bestelling gezegd dat er wel groenten bij het hoofdgerecht waren - zeer duur voor mini porties

Marylène
Beoordeeld op: 15/07/2019
Marylène beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Wij zijn zeer goed ontvangen geweest: de bedien...

Wij zijn zeer goed ontvangen geweest: de bediening ging heel vlot, de gerechten en wijnen waren heel lekker en dit allemaal volgens de afgesproken prijs! Het was ook zeer leuk om Lieven tegen te komen net toen wij het restaurant gingen verlaten...

Joost
Beoordeeld op: 13/07/2019
Joost beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker, vriendelijk, leuk no-nonse kader. We...

Lekker, vriendelijk, leuk no-nonse kader. We werden wel niet gevraagd of we wijn wouden, we moesten er steeds naar vragen. Dit kwam wat raar over.

José
Beoordeeld op: 07/07/2019
José beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer lekker eten, vriendelijke bediening, zeer...

zeer lekker eten, vriendelijke bediening, zeer goed gelegen in Gents centrum

Julie
Beoordeeld op: 06/07/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verrassend, verfijnd en puur. Absoluut aanrader...

Verrassend, verfijnd en puur. Absoluut aanrader!

dirk
Beoordeeld op: 30/06/2019
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was een zwoele avond, op terras buiten...

Het was een zwoele avond, op terras buiten en zowel de food als de bediening waren top. Hoog niveau. We komen terug.

datum score