Beoordelingen van Naturell

728 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
728 beoordelingen
datum score
sophie
Beoordeeld op: 14/11/2019
sophie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

onwaarschijnlijk lekker, vlotte bediening,...

onwaarschijnlijk lekker, vlotte bediening, rustige sfeer, mooi restaurant, perfecte akoestiek, perfecte ligging. een absolute aanrader!

Sébastien
Beoordeeld op: 11/11/2019
Sébastien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Un délice...

Un délice

Philippe
Beoordeeld op: 10/11/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekkere eten, vriendelijke service, top pand...

lekkere eten, vriendelijke service, top pand in centrum Gent, verrassende wijntjes, gewoonweg gezellig zoals het op een vrijdagavond mag zijn...

Leo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 09/11/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, het eten was zeer lekker...

Vriendelijk onthaal, het eten was zeer lekker en heeft ons overtuigd om het voor herhaling vatbaar te maken.

Eliane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 09/11/2019
Eliane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het is er zeer lekker samen met een zeer vlotte...

Het is er zeer lekker samen met een zeer vlotte bediening. vandaar onze derde keer genieten.

Joseph
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 08/11/2019
Joseph beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Twas een unieke ervaring voor herhaling vatbaar...

Twas een unieke ervaring voor herhaling vatbaar

Sven
Beoordeeld op: 04/11/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam kader en zeer lekker eten....

Aangenaam kader en zeer lekker eten.

DANIEL
Beoordeeld op: 03/11/2019
DANIEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Omdat het steeds opnieuw de verwachtingen blijf...

Omdat het steeds opnieuw de verwachtingen blijft overtreffen: culinaire kunst van de bovenste plank, origineel, zeer verfijnd, maar ook toegankelijk, vriendelijk, open. Enthousiaste en charmante service in een gezellige omgeving. Ongetwijfeld een michelin sterretje waardig, maar als trouwe klanten hopen we dit adresje nog een tijd als gastronomisch geheimpje te kunnen bewaren.

Ilse
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 03/11/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekkere wijnen en regelmatig bijschenken, goeie...

lekkere wijnen en regelmatig bijschenken, goeie bediening, lekker eten,...

Miguel
Beoordeeld op: 31/10/2019
Miguel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten, wij komen nog zeker eens...

Zeer lekker eten, wij komen nog zeker eens terug.

datum score