Beoordelingen van Naturell

715 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
715 beoordelingen
datum score
DELPHINE
Beoordeeld op: 21/10/2019
DELPHINE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Proficiat!...

Proficiat!

Barbara
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 20/10/2019
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel goed , echt genieten, vlotte professionele...

Heel goed , echt genieten, vlotte professionele bediening. Lekker seizoensmenu! Top !

Lieve
Beoordeeld op: 20/10/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk onthaal, zeer lekker eten, anders...

Vriendelijk onthaal, zeer lekker eten, anders dan het gewone van de meeste restaurants, gezellig warm interieur.

Ed
Beoordeeld op: 19/10/2019
Ed beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten in rustig kader, sympathieke...

Zeer lekker eten in rustig kader, sympathieke bediening.

Stefan
Beoordeeld op: 19/10/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

/...

/

Christophe
Beoordeeld op: 19/10/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te duur voor wat het is !...

Te duur voor wat het is !

Cindy
Beoordeeld op: 19/10/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Originele, verfijnde gerechtjes. Er werd goed...

Originele, verfijnde gerechtjes. Er werd goed rekening gehouden met dieet of allergieën. Zeer vriendelijke service.

elie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 18/10/2019
elie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

een schitterend en heel lekkere 5gangenmenu...

een schitterend en heel lekkere 5gangenmenu inclusief wijn,water en koffie voor 57euro echt supergoed,vlotte en correcte bediening met specialiteiten die nog zelden voor die prijsklasse heb tegengekomen. kortom :kom zeker nog terug spijtig dat actie van Cera in toekomst al volgeboekt was alsook voor hun andere restaurant Aards Paradijs in Nevele.

tania
Beoordeeld op: 18/10/2019
tania beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker, veel smaken, aangename en ontspann...

Heel lekker, veel smaken, aangename en ontspannende sfeer. Een aanrader !

Christiane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral avec Cera
Beoordeeld op: 14/10/2019
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker, doch minder uitgesproken smaken dan...

Lekker, doch minder uitgesproken smaken dan vorige keer.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in