Beoordelingen van Wasbar Gent

146 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
146 beoordelingen
datum score
shannon
Beoordeeld op: 03/09/2019
shannon beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Grote tafel zoals gevraagd, vriendelijke bedien...

Grote tafel zoals gevraagd, vriendelijke bediening

Anne
Beoordeeld op: 26/08/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed, lekker eten! Jammer dat de truffelmayonai...

Goed, lekker eten! Jammer dat de truffelmayonaise op was. Zeker een aanrader, vooral de zelfgemaakte ijsthee!

Julie
Beoordeeld op: 28/07/2019

Vriendelijke bediening en gezellig interieur....

Vriendelijke bediening en gezellig interieur. Aanrader!

Eva
Beoordeeld op: 30/06/2019
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vlotte, vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vlotte, vriendelijke bediening!

Jeanine
Beoordeeld op: 02/06/2019
Jeanine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel. Mooie ligging en...

Zeer vriendelijk personeel. Mooie ligging en aangenaam terras in centrum van Gent. Lekker wasbarontbijt.

Fourieka
Beoordeeld op: 13/05/2019
Fourieka beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, interessante menu en heel gezellig...

Lekker eten, interessante menu en heel gezellige sfeer. Vriendelijke bediening.

Tom
Beoordeeld op: 13/05/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

alles is goed verlopen. Ik dacht wel dat er...

alles is goed verlopen. Ik dacht wel dat er een soort van buffet was, maar misschien is dit afgeschaft. Vroeger op Korenmarkt was dit er wel.

Jody
Beoordeeld op: 13/05/2019
Jody beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We zaten rustig, goede bediening en vriendelijk...

We zaten rustig, goede bediening en vriendelijk. Leuke sfeer.

stefan D.
Beoordeeld op: 02/05/2019
stefan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Timing niet goed. 1u20min gewacht. Eten was...

Timing niet goed. 1u20min gewacht. Eten was lekker maar hadden meer verwacht van brunch

Siegfried
Beoordeeld op: 28/04/2019
Siegfried beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vrolijke bende en gezellig en lekker!...

Vrolijke bende en gezellig en lekker!

datum score