Beoordelingen van Paradijs Van Wenemaar

215 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
215 beoordelingen
datum score
Nancy
Beoordeeld op: 23/09/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en attent personeel, super...

Zeer vriendelijk en attent personeel, super lekker gegeten, verse en smaakvolle keuken. Een aanrader in Gent!

Alexandra
Beoordeeld op: 15/09/2019
Alexandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service, vriendelijk onthaal....

Goede service, vriendelijk onthaal.

Anita
Beoordeeld op: 12/09/2019
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De mosselen waren heel lekker-het personeel...

De mosselen waren heel lekker-het personeel vriendelijk-kortom een heerlijk etentje voor herhaling vatbaar

Kurt
Beoordeeld op: 24/08/2019
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker gegeten!...

Zeer lekker gegeten!

Jaap
Beoordeeld op: 22/08/2019
Jaap beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel en een goede kok....

Vriendelijk personeel en een goede kok.

filip
Beoordeeld op: 06/08/2019
filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs- kwaliteit in mooie verhouding. Gezellig...

prijs- kwaliteit in mooie verhouding. Gezellig terras.

Bart
Beoordeeld op: 06/08/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader,lekker eten ,verse producten...

Gezellig kader,lekker eten ,verse producten

Anne
Beoordeeld op: 03/08/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service Lekker,puur,vers Voor...

Vriendelijke service Lekker,puur,vers Voor herhaling vatbaar

Nicole
Beoordeeld op: 02/08/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een tof kader, vriendelijke jonge bediening...

Een tof kader, vriendelijke jonge bediening , en super lekkere maaltijden. Alles is tit in de puntjes verzorgd. Een topper ! Doe zo verder.

Michiel
Beoordeeld op: 22/07/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Prima steak gegeten, bediening was vriendelijk...

Prima steak gegeten, bediening was vriendelijk en behulpzaam!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in