Beoordelingen van Chix

993 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
993 beoordelingen
datum score
HILDE
Beoordeeld op: 20/02/2020
HILDE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk kader, gezellig, zicht op keuken, vers...

Leuk kader, gezellig, zicht op keuken, vers bereide en lekkere gerechten! Enthousiasme van de bediener!!!

Belinda
Beoordeeld op: 14/02/2020
Belinda beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Zeer vriendelijke ober en heel lekker eten....

Zeer vriendelijke ober en heel lekker eten.

Robin
Beoordeeld op: 03/02/2020
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij waren niet op de hoogte van de gewijzigde...

Wij waren niet op de hoogte van de gewijzigde formule (la mamma ipv lasagne), daarom vielen de gerechten niet binnen onze verwachtingen. Ons tafeltje was op een hoekje aan de zetel vlak in de doorgang geplaatst en bijna tegen het tafeltje naast ons. Hierdoor zat de persoon aan de tafel naast ons dichter bij ons dan dat wijzelf bij elkaar zaten, Het wzs absoluut niet gezellig om een gesprek te hebben. De gerechten zelf vielen eerlijk gezegd ook tegen. Bij een burrata verwacht je geen pompoen of ratatouille. De spaghetti vongole was veel te zout en te weinig gevarieerd qua schelpdieren. De wijnen waren ongelofelijk duur en het bierglas dat ik kreeg was veel te klein om het flesje bier degelijk in te kunnen uitgieten. De gist dient mee in uw glas te komen om zich volledig met het bier te kunnen mengen en zijn smaak af te geven. Jammer genoeg zijn wij teleurgesteld snel vertrokken.

Judith
Beoordeeld op: 26/01/2020
Judith beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename sfeer. Fijne bediening. Misschien...

Aangename sfeer. Fijne bediening. Misschien meer aandacht voor meer groenten gezien de ‘visie’

Ann
Beoordeeld op: 26/01/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten is niet lekker....

Het eten is niet lekker.

Gon
Beoordeeld op: 18/01/2020
Gon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening en voldoende uitleg...

Heel vriendelijke bediening en voldoende uitleg over de wijn

Toni
Beoordeeld op: 31/12/2019

gezellig zitten, vriendelijke bediening...

gezellig zitten, vriendelijke bediening

Nancy
Beoordeeld op: 30/12/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening. Heel fijn van...

Heel vriendelijke bediening. Heel fijn van eten. Eens iets anders dan op een gewone kaart bij een Italiaan

Veerle
Beoordeeld op: 16/12/2019

Lekker en vriendelijke bediening...

Lekker en vriendelijke bediening

Avello
Beoordeeld op: 15/12/2019
Avello beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Encantador el chico que nos recibió y atendió,...

Encantador el chico que nos recibió y atendió, traduciéndonos toda la carta, y la comida muy rica en un ambiente muy majo

datum score