Beoordelingen van Chix

1060 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
1060 beoordelingen
datum score
Marleen
Beoordeeld op: 19/10/2020
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten in leuk kader en vriendelijke...

lekker gegeten in leuk kader en vriendelijke efficiënte bediening. Helaas omwille van sluiting vanaf vandaag sommige dingen niet voorradig, zoals kaas voor op de pasta. Wij wensen alle restauranthouders goeie moed !

Veerle
Beoordeeld op: 19/10/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, gezellig en vriendelijke bediening....

Lekker, gezellig en vriendelijke bediening. Wel jammer dat de glutenvrije pizzabodem op was.

Jana
Beoordeeld op: 19/10/2020
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker zoals altijd...

Lekker zoals altijd

Dimi
Beoordeeld op: 19/10/2020
Dimi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

- Gin Tonic werd weggehaald, terwijl er nog...

- Gin Tonic werd weggehaald, terwijl er nog 1/4 in zat - Spaghetti Bolognese stond op de kaart als 'special', wat daar speciaal aan was, ik weet het nog altijd niet - Spaghetti was op, en in plaats kreeg ik gekrulde pasta (ipv dit op voorhand te vragen of dit wel oké was?) - Gin Tonic kregen we na 3 minuten (top) maar ons eten kregen we ook 3 minuten nadien (genieten van aperitief was dus niet mogelijk) - Gin Tonic bij spaghetti is niet lekker, het is bij ons nog altijd de bedoeling dat we na onze aperitief iets anders drinken bij ons eten - naar toilet gaan is moeilijk met die obstakels in de lucht sorry

Paula
Beoordeeld op: 19/10/2020
Paula beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals steeds super lekker, en een hart onder...

Zoals steeds super lekker, en een hart onder de riem voor alle mensen die er werken.

Katrien
Beoordeeld op: 18/10/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De pizza's zijn verfijnd, origineel, groentenri...

De pizza's zijn verfijnd, origineel, groentenrijk en bovenal lekker, de bediening is lief en vriendelijk, het restaurant gezellig.

Ali Jelene
Beoordeeld op: 15/10/2020
Ali Jelene beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, alles...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, alles coronaproof verlopen.

Nienke
Beoordeeld op: 10/10/2020
Nienke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker eten. Helaas...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Helaas af en toe wat koud. Tocht?

Alphonse
Beoordeeld op: 10/10/2020
Alphonse beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Coronaproof goed geregeld...

Coronaproof goed geregeld

Cindy
Beoordeeld op: 07/10/2020
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Pizza manzana is verrukkelijk! We missen wel...

Pizza manzana is verrukkelijk! We missen wel de lekkere espuma bij de koffie

datum score