Beoordelingen van Chix

976 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
976 beoordelingen
datum score
Katrien
Beoordeeld op: 10/11/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Rode wijn was ijskoud, kwam uit de frigo Hebben...

Rode wijn was ijskoud, kwam uit de frigo Hebben zelf om brood moeten vragen Glas rode wijn die niet helemaal uit was, werd weggenomen zonder ook maar vraag te stellen of het kon Idem met laatste stukje brood. De 2 pasta waren erg lekker doch de prijs in verhouding ligt te hoog Niet onmiddellijk zin om terug te komen

Hilde
Beoordeeld op: 28/10/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere smaken in een tof kader ! Informele...

Lekkere smaken in een tof kader ! Informele bediening !

Heleen
Beoordeeld op: 27/10/2019
Heleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Duur voor wat je maar krijgt. Kip met aardappe...

Duur voor wat je maar krijgt. Kip met aardappelen in de oven, maar de aardappelen leken nog eens opgewarmd in de microgolf. Flauw slaatje met teveel dressing.

Jana
Beoordeeld op: 21/10/2019
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik heb heel lekker gegeten bij Eat Love La...

Ik heb heel lekker gegeten bij Eat Love La Mamma! De bediening was echt super vriendelijk! De enige opmerking die ik heb, is dat er in de spaghetti vongolé heel pikante rode pepers zaten die niet op het menu vermeld stonden. Als je niet zo goed tegen pikant eten kan, is dat wel een verrassing. Het eten was daarnaast wel heel lekker en uniek. Een tip: misschien toch terug de lasagne op het menu zetten!

Liesbet
Beoordeeld op: 21/10/2019
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker! Super vriendelijke bediening!...

Heel lekker! Super vriendelijke bediening! Fijne attentie voor de verjaardag van oma! Een heel fijne avond gehad!

Annemie
Beoordeeld op: 20/10/2019
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede ontvangst. Gezellige sfeer en vooral...

Goede ontvangst. Gezellige sfeer en vooral lekker eten.

Christel
Beoordeeld op: 13/10/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Veel lawaaierige muziek, stond veel te luid....

Veel lawaaierige muziek, stond veel te luid. Veel geld kwijt voor wat we kregen. Bediening niet op de hoogte van de gerechten.

Laura
Beoordeeld op: 13/10/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig zitten.

Liesbet
Beoordeeld op: 13/10/2019
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ondanks reservatie geen plaats. Er werd ons...

Ondanks reservatie geen plaats. Er werd ons een plaats aangeboden in een ander restaurant, maar geen compensatie en late bediening.

Marlous
Beoordeeld op: 08/10/2019
Marlous beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed gegeten. We vonden de porties wel...

Zeer goed gegeten. We vonden de porties wel wat aan de grote kant, zeker omdat we ook antipasti hadden besteld! Vriendelijke service!

datum score