Beoordelingen van Brasserie Charles Quint

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.2
15 beoordelingen
datum score
Michel
Beoordeeld op: 29/06/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

J'étais avec des jeunes porteurs de handicaps...

J'étais avec des jeunes porteurs de handicaps lourds et le personnel s'est coupé en 4 pour que ce soit un plaisir pour tous et pour trouver un repas adapté à chacun. En plus, j'ai très bien mangé.

Claudine V.
Beoordeeld op: 24/05/2018
Claudine V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We stonden niettegenstaande afspraak, voor...

We stonden niettegenstaande afspraak, voor gesloten deur.

Lily D.
Beoordeeld op: 19/05/2018
Lily D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening, lekker...

Vriendelijke ontvangst en bediening, lekker eten.

patricia v.
Beoordeeld op: 02/04/2018
patricia v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Genoeg en lekker.Wc en keuken mag veel properde...

Genoeg en lekker.Wc en keuken mag veel properder.

Katharina
Beoordeeld op: 02/02/2018
Katharina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bij aankomst en ook nadien waren de mensen...

Bij aankomst en ook nadien waren de mensen heel erg vriendelijk! Je voelde je direct op je gemak! Het eten en de bediening waren super! We hebben echt genoten en gaan zeker terug!!! Een aanrader!

Marc
Beoordeeld op: 18/12/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Als de tafelbediende zelf vraagt om een portie...

Als de tafelbediende zelf vraagt om een portie extra friet en je bevestigd dan kan het niet mogelijk zijn dat je pas na 11 minuten nog geen portie krijgt terwijl je eten koud wordt. Bovendien komt die bediende zelf nog zeggen dat ze de portie zelf in de frituur gegooid heeft. Al het hoofdgerecht was al koud. Weinig respect voor de klant. Een tegemoetkoming zou al veel geholpen hebben.

Patrick
Beoordeeld op: 10/12/2017
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De service was zeker in orde....

De service was zeker in orde.

danny v.
Beoordeeld op: 03/12/2017
danny v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

tevreden...

tevreden

luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2017
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

viel mee...

viel mee

Marc
Beoordeeld op: 04/09/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon en lekker...

Gewoon en lekker

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in