Beoordelingen van Yammi Yammi

674 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
674 beoordelingen
datum score
Jo
Beoordeeld op: 28/02/2020
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Voedselvergiftiging...

Voedselvergiftiging

Ben
Beoordeeld op: 28/02/2020
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, handige formule, goede prijs / kwalitei...

Lekker, handige formule, goede prijs / kwaliteit

Myriam
Beoordeeld op: 27/02/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Nous sommes francophones, parlant un peu le...

Nous sommes francophones, parlant un peu le néerlandais. Nous avons reçu une tablette de commande, sans aucune explication. La serveuse courait partout et nous n'avons pas eu le temps de lui poser des questions qu'elle était déjà repartie. Nous avons été embêté car les prix ne sont pas tous indiqués, tant sur la tablette ou sur la carte ; il ne s'affichent qu'une fois la commande passée….Nous trouvons aussi les prix surfaits , même si les sushis étaient bons ( une dizaine de sushis classiques , deux petits cornets d'algues avec un peu de riz et du thon, deux boissons et nous ressortons avec une addition de 42 euros...en ayant encore faim…. J'ai commandé un perrier et j'ai reçu une mini-bouteille pour 2,50 euros….) Nous sommes déçus...et ne reviendrons pas.

Caroline
Beoordeeld op: 27/02/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vlotte bediening en grote hoeveelh...

Lekker eten, vlotte bediening en grote hoeveelheid voor de prijs die je betaalt. Enig minpuntje is dat de symbolen op het menu (bevat ei, kaas, vis, vlees, enz.) niet altijd kloppen. De gebakken bami bevatte bv. ei terwijl dit niet op het menu aangeduid staat. Toen we dit meldden aan de serveerster werd het gerecht weggenomen, maar er werd niets in de plaats aangeboden.

Siebe
Beoordeeld op: 18/02/2020
Siebe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Groot aanbod en voor ieder wat wils. IIIIIK...

Groot aanbod en voor ieder wat wils. IIIIIK vond letterlijk allllllles lekker (buiten de inktvis die ik heb verstopt onder mijn bonen) ps (sorry voor de zwart-groene ijs verassing onder mijn serviet)

Hilde
Beoordeeld op: 17/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk, alles meer dan in orde...snel...

Zoals gewoonlijk, alles meer dan in orde...snelle en prima bediening

Elien
Beoordeeld op: 16/02/2020
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vlot bediend geweest. Erg lekker gegeten....

Zeer vlot bediend geweest. Erg lekker gegeten.

Yasmine
Beoordeeld op: 16/02/2020
Yasmine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig. Makkelijk te werken met de table...

Heel gezellig. Makkelijk te werken met de tablet, al moet je zelf even uitzoeken hoe het gaat. Ondanks de drukke toch een vlotte service. Soms even wachten op je gerechtjes, maar het was dan ook volzet! Aangenaam en op het gemak kunnen genieten en proeven van alles. Heel lekker en vers! De sushi rijst was soms nog heel lichtjes warm. Top! Soms mag er wat meer kruiden in soep/rijst en noedels. Altijd lekker!

Eveline
Beoordeeld op: 09/02/2020
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker, zeer veel keuze, vlotte bediening,...

Heel lekker, zeer veel keuze, vlotte bediening, gezellig.

Luc
Beoordeeld op: 09/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over...

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over wachttijden en een heel goed concept .aanrader en doen we zeker nog . Een topper .!!

datum score