Beoordelingen van Yammi Yammi

413 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
413 beoordelingen
datum score
Tobin V.
Beoordeeld op: 23/01/2019
Tobin V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle service, vriendelijk personeel. De table...

Snelle service, vriendelijk personeel. De tablets mogen wel wat beter toegelicht worden. Er was ook een probleem met de gefrituurde gerechten, deze kwamen blijkbaar niet door tot bij de keuken.

Adriaan N.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Adriaan N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Niet geheel ontevreden, maar graag had ik wel...

Niet geheel ontevreden, maar graag had ik wel een normale factuur gekregen waarop men kan zien wat je hebt gedronken enz. Met alleen het kassa ticketje moet je maar geloven wat je betaald. Groetjes..... Adriaan.

Geoffrey D.
Beoordeeld op: 16/01/2019
Geoffrey D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekkker en zalig dat je all you can eat...

Super lekkker en zalig dat je all you can eat kan doen! Schitterende menu!

Jodie M.
Beoordeeld op: 14/01/2019
Jodie M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vaak kregen we bij de bestelling rondes niet...

Vaak kregen we bij de bestelling rondes niet alles wat we besteld hadden. Het was ook niet altijd duidelijk wat nog zou komen, wij hebben het zelfs een paar keer moeten vragen. De porties waren niet altijd Consequent, de een keer kreeg je 2 de andere 1

Kevin
Beoordeeld op: 13/01/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top service. Nu zeker dat het met een tablet...

Top service. Nu zeker dat het met een tablet is.

Suzanne H.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Suzanne H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was elke ronde erg lekker. Yakitori en...

Eten was elke ronde erg lekker. Yakitori en Ahirue vonden we echt heel goed.

Heidi C.
Beoordeeld op: 12/01/2019
Heidi C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Leuk concept, lekker eten en vlotte bediening.....

Leuk concept, lekker eten en vlotte bediening...

Liesbet V.
Beoordeeld op: 10/01/2019
Liesbet V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Alles was super in orde...

Alles was super in orde

Hilde B.
Beoordeeld op: 08/01/2019
Hilde B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De sushi was erg lekker en het kwam op een...

De sushi was erg lekker en het kwam op een fijn tempo achter elkaar. De sushi kwam per 2 maar dat wij eigenlijk wel fijn. Zo kon je meer verschillende soorten proeven!

Katrijn G.
Beoordeeld op: 04/01/2019
Katrijn G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vlotte, vriendelijke bediening...

Heel vlotte, vriendelijke bediening

datum score