Beoordelingen van Yammi Yammi

685 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
685 beoordelingen
datum score
VALERIE
Beoordeeld op: 14/03/2020
VALERIE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze...

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze keer was het opnieuw heel lekker. Ook het feit dat ik online kon reserveren, de volgende dag nog wijzigingen kon doorgeven en het ontvangen van een herinnering de dag voor ons etentje vind ik top service.

Christiane
Beoordeeld op: 14/03/2020
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker...

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker eten en tof concept! Een aanrader!!❤

Birgitt
Beoordeeld op: 09/03/2020
Birgitt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs...

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs kwaliteit zeker een aanrader !!

Christel
Beoordeeld op: 07/03/2020
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekenin...

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekening gehouden met mijn vraag om een rustig plaatsje te krijgen. Ondanks de vele aanwezigen voelde het toch niet benauwd, ruim en zeker genoeg plaats.

Hugo
Beoordeeld op: 01/03/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug...

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug eer lekker en democratische prijzen en vriendelijk personeel

Luc
Beoordeeld op: 09/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over...

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over wachttijden en een heel goed concept .aanrader en doen we zeker nog . Een topper .!!

Rosa
Beoordeeld op: 25/01/2020
Rosa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was echt lekker De sushi was heel...

Het eten was echt lekker De sushi was heel goed bereid en er was een goeie variatie in het eten dat je kunt bestellen De service was heel snel En ze zijn heel klant vriendelijk Van de sushi in gent vinden wij deze het beste bij ons passen.

Wendy
Beoordeeld op: 20/01/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles werd heel snel aan tafel geleverd en...

Alles werd heel snel aan tafel geleverd en was weer superlekker!

Birgitte A.
Beoordeeld op: 13/01/2020
Birgitte A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend kwaliteit en het eten was fantastisc...

Uitstekend kwaliteit en het eten was fantastisch! Snelle en friendelijke bediening!

Anne
Beoordeeld op: 11/01/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime keuze, snelle service...

Ruime keuze, snelle service

datum score