Beoordelingen van Spoorloos Perron

303 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
303 beoordelingen
datum score
Anja
Beoordeeld op: 18/10/2019
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijk personeel, lekker eten !...

Vriendelijk personeel, lekker eten !

Anita
Beoordeeld op: 17/10/2019
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zeer gezellig, lekker eten en een zeer...

Het was zeer gezellig, lekker eten en een zeer vriendelijke bediening - We komen nog terug

Sonja
Beoordeeld op: 16/10/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

We waren een beetje later maar werden toch...

We waren een beetje later maar werden toch nog vriendelijk ontvangen. Daarna: lekker gegeten!

Isabelle
Beoordeeld op: 16/10/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik ben heel tevreden bij restaurantbezoek....

Ik ben heel tevreden bij restaurantbezoek. Binnen is het heel gezellig gericht op ontspannende sfeer en goeie bediening!

werner
Beoordeeld op: 12/10/2019
werner beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

prima slaatje gegeten, gezellige sfeer...

prima slaatje gegeten, gezellige sfeer

Els
Beoordeeld op: 11/10/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We kwamen alweer met 10 personen eten, en het...

We kwamen alweer met 10 personen eten, en het eten was fantastisch! De bediening super vriendelijk! Lekker no nonsens. We blijven komen als we in Gent moeten zijn :-)

Sophie
Beoordeeld op: 10/10/2019
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening en personeel! Het...

Zeer vriendelijke bediening en personeel! Het is er ook heel gezellig en mooi.

Peter
Beoordeeld op: 08/10/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Sam
Beoordeeld op: 08/10/2019
Sam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Altijd lekker eten en vriendelijke bediening!...

Altijd lekker eten en vriendelijke bediening!

Ludwien
Beoordeeld op: 04/10/2019
Ludwien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

goede prijs/kwaliteit, lekker eten iets meer...

goede prijs/kwaliteit, lekker eten iets meer saus zou mogen... nu wat te weinig reserveren is nodig

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in