Beoordelingen van Spoorloos Perron

251 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
251 beoordelingen
datum score
Patricia
Beoordeeld op: 08/09/2017
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

ja, snelle service en lekker eten....

ja, snelle service en lekker eten.

Heidi
Beoordeeld op: 05/09/2017
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle, vriendelijke bedienig, leuk terras...

Snelle, vriendelijke bedienig, leuk terras

Frederik
Beoordeeld op: 04/09/2017

De dag zelf kreeg ik een bericht dat het restau...

De dag zelf kreeg ik een bericht dat het restaurant uitzonderlijk was gesloten. Kan gebeuren, maar was bijzonder vervelend gezien ik voor mijn gezelschap van 7 mensen nog een ander restaurant diende te zoeken.

Pol
Beoordeeld op: 04/09/2017

Op zaterdagnamiddag krijgen we een e-mailberich...

Op zaterdagnamiddag krijgen we een e-mailbericht dat het restaurant op zondag pas om 17u. open is. Gelieve uw openingsuren aan te passen en ervoor te zorgen dat we niet nutteloos reserveren !

Marleen
Beoordeeld op: 03/09/2017
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was leuk voor de kinderen en vooral lekker...

Het was leuk voor de kinderen en vooral lekker eten en vriendelijke bediening, alles in orde !!! Juist de muziek stond wat te luid....

Ilse B.
Beoordeeld op: 01/09/2017
Ilse B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere dagschotels met een uiterst correc...

Heel lekkere dagschotels met een uiterst correcte bediening en tegen een eerlijke prijs.

Franky
Beoordeeld op: 01/09/2017
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toffe sfeer, goede bediening. Leuk om te blijve...

Toffe sfeer, goede bediening. Leuk om te blijven hangen

Kris
Beoordeeld op: 01/09/2017
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vlotte en goede bediening. Mooi kader,...

Zeer vlotte en goede bediening. Mooi kader, vlot bereikbaar.

Katrien S.
Beoordeeld op: 31/08/2017
Katrien S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is was heel lekker en we hadden een gezelli...

Het is was heel lekker en we hadden een gezellige plaats op het terras. Het duurde wel heel lang alvorens we konden eten, niet echt geschikt voor lunch tijdens de werkuren dus.

Pascal V.
Beoordeeld op: 25/08/2017
Pascal V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend ☺☺☺...

Uitstekend ☺☺☺

datum score