Beoordelingen van Spoorloos Perron

316 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
316 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 09/08/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Al meerdere malen genoten van de toffe omgeving...

Al meerdere malen genoten van de toffe omgeving en goede zeer vriendelijke service. Er is genoeg keuze voor elk wat wils.

Pieter B.
Beoordeeld op: 09/08/2017
Pieter B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekkere lunch, verzorgd, lekker, voldoende...

heel lekkere lunch, verzorgd, lekker, voldoende, aangename omgeving, etc. Niets op aan te merken! ik kom zeker terug

Karen
Beoordeeld op: 05/08/2017
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke bediening, goed verzorgd eten....

Vriendelijke bediening, goed verzorgd eten.

placeholder
Caroline
Beoordeeld op: 02/08/2017
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening, aangenaam kader,...

Zeer vriendelijke bediening, aangenaam kader, eten mooi gepresenteerd en bovenal heel smaakvol.

stephan
Beoordeeld op: 29/07/2017
stephan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gemakelijk bereikbaar met openbaar vervoer...

Gemakelijk bereikbaar met openbaar vervoer

leo v.
Beoordeeld op: 25/07/2017
leo v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en tiptop bediening. Vlabij station...

Lekker eten en tiptop bediening. Vlabij station St Pieters. De muziek lag ons minder.

stefaan
Beoordeeld op: 22/07/2017
stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kw...

Zeer vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit. Eenvoudig en aangenaam kader. Reeds voor de derde maal bezocht; Na de vele bezoeken in de stad, één van de beste brasseries. Aan te raden. Propere toiletten. Aangenaam terras met tuintje. Morgen terug voor heerlijke mosselen met afzonderlijk groentjes en een pintje of wijn voor all-in 23 €.

Carla
Beoordeeld op: 20/07/2017
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede ontvangst, heel vriendelijk en spont...

Zeer goede ontvangst, heel vriendelijk en spontaan.

Dirk V.
Beoordeeld op: 18/07/2017
Dirk V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

alles ok, geen minpunten...

alles ok, geen minpunten

Kathleen V.
Beoordeeld op: 07/07/2017
Kathleen V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Er hangt een ontspannen sfeer in Spoorloos...

Er hangt een ontspannen sfeer in Spoorloos Perron en het eten is wat prijs/kwaliteit betreft echt lekker! Het is nu de 4de keer dat ik de voorbije 3 maanden ben geweest en de zaak vult echt een leegte in deze buurt. Zowel binnen als op het terras is het aangenaam zitten; het personeel is vriendelijke en opgewerkt,... Ook gisteren, toen het toch hectisch werd omdat door de plotse regen iedereen ineens een tafel binnen opzocht, bleef alles vlot draaien met de glimlach. Ik kom terug :-)

datum score