Beoordelingen van Spoorloos Perron

318 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
318 beoordelingen
datum score
myriam
Beoordeeld op: 07/06/2019
myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer lawaaierig, ongezellig ingericht (reftersf...

Zeer lawaaierig, ongezellig ingericht (reftersfeer), slechte bediening en de stoverij was te zoet. Prijs kwaliteit niet in verhouding. Hier kom ik nooit meer.

Els
Beoordeeld op: 02/02/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Er was geen tafeltje vrijgehouden. Uitleg we...

Er was geen tafeltje vrijgehouden. Uitleg we werken niet met reservaties. De jongedame liet weten dat we wel in het “zaaltje” konden ziten. Dit bleek een koude ruimte met één lange tafel en garagepoort te zijn. Ik heb hier voor bedankt en heb een ander restaurant gezocht,

Nancy
Beoordeeld op: 27/06/2018

Binnengekomen om 11u55. Tafel toegewezen gekreg...

Binnengekomen om 11u55. Tafel toegewezen gekregen, voor 6 personen. Direct onze keuze van aperitief doorgegeven. Moeten wachten tot 12u35 eer we onze drank kregen. Moeten wachten tot 12u45 eer we konden onze maaltijd bestellen. Moeten wachten tot 13u35 eer de 4 overgeblevenen hun maaltijd kregen. De 2 anderen waren ondertussen vertrokken, zij moesten weer beginnen werken, zonder eten.

Nicole
Beoordeeld op: 04/02/2018
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Houdt geen rekening met de vraag van de klant....

Houdt geen rekening met de vraag van de klant. Als persoon met beperking had ik meer verlichting(slechtziend en slechthorend)nodig. Maar dat kreeg ik niet, alhoewel er wel lampen voorzien was boven onze tafel. En het werkte zeker, want per ongeluk hadden ze de lamp aangestoken om dan weer direct uit te doen. Dat getuigd van weinig respect tov mense met berperking!!!

Frederik
Beoordeeld op: 04/09/2017

De dag zelf kreeg ik een bericht dat het restau...

De dag zelf kreeg ik een bericht dat het restaurant uitzonderlijk was gesloten. Kan gebeuren, maar was bijzonder vervelend gezien ik voor mijn gezelschap van 7 mensen nog een ander restaurant diende te zoeken.

Pol
Beoordeeld op: 04/09/2017

Op zaterdagnamiddag krijgen we een e-mailberich...

Op zaterdagnamiddag krijgen we een e-mailbericht dat het restaurant op zondag pas om 17u. open is. Gelieve uw openingsuren aan te passen en ervoor te zorgen dat we niet nutteloos reserveren !

Pascal
Beoordeeld op: 09/03/2019
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten. Bediening vrijdagavond was echter...

Lekker eten. Bediening vrijdagavond was echter maar zo-zo ("ik ben hier nieuw" is geen excuus). Even getwijfeld of we niet in een verborgen camera-programma terechtgekomen waren.

Lien
Beoordeeld op: 28/06/2019
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitdrukkelijke vraag om op het terras te zitten...

Uitdrukkelijke vraag om op het terras te zitten meer dan 2 weken vooraf gereserveerd. Jammer! Eten was wel lekker.

Micheline S.
Beoordeeld op: 04/04/2019
Micheline S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, maar wel tamelijk veel lawaai....

Lekker eten, maar wel tamelijk veel lawaai. Gepraat en daarbij nog muziek!

datum score