Beoordelingen van Midtown Grill

139 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
139 beoordelingen
datum score
Gina
Beoordeeld op: 12/02/2019
Gina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Groot aanbod op het buffet. Lekker eten en...

Groot aanbod op het buffet. Lekker eten en aangename sfeer en heel efficiënt personeel. Zeker om nog eens terug te komen.

Patrick
Beoordeeld op: 10/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Correcte service. Vriendelijke ontvangst. Snell...

Correcte service. Vriendelijke ontvangst. Snelle opvolging. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En natuurlijk lekker en verzorgd eten.

pierrot v.
Beoordeeld op: 10/02/2019
pierrot v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Service en kwaliteit en vriendelijk personeel...

Service en kwaliteit en vriendelijk personeel

Christel Demerlier
Beoordeeld op: 01/02/2019
Christel Demerlier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden en vriendelijk, behulpzaam person...

Heel tevreden en vriendelijk, behulpzaam personeel !

Ibe
Beoordeeld op: 29/01/2019
Ibe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel keuze, verzorgd aanbod, vriendelijke bedie...

Veel keuze, verzorgd aanbod, vriendelijke bediening... Een absolute topper!

Guy M.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Guy M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Good food, not too noisy and enough space netwe...

Good food, not too noisy and enough space netween the tables Friendly service On top great view on Graslei

Karena C.
Beoordeeld op: 27/01/2019
Karena C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Yes...

Yes

Mineur G.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Mineur G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prachtige locatie,super vriendelijk en lekker...

Prachtige locatie,super vriendelijk en lekker eten! Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader

Nele S.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Nele S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Onthaal en bediening uiterst vriendelijk en...

Onthaal en bediening uiterst vriendelijk en correct. Doch zeer lange wachttijden. Géén contact met keuken of grill, geen sfeer in de gelagzaal. Vlees goed van smaak doch koud! Kaarsen uitblazen en tafels kuisen met kuisproduct terwijl wij nog aan het eten zijn is uiterst onaangenaam …

ERIK G.
Beoordeeld op: 21/01/2019
ERIK G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is te zeggen. We hebben zeer lekker gegeten...

Het is te zeggen. We hebben zeer lekker gegeten, prachtig kader en we hebben ons goed geamuseerd maar de service en bediening leek nergens op. We hebben na een kwartier zelf om de kaart moeten vragen. Voorgerecht fout bediend en pas wanneer dit op was heb ik zelf naar de wijnkaart gevraagd. Tot 2 x toe de verkeerde wijn gebracht. De bediening wist het verschil tussen de gewone steak en de filet pur NIET. Ze zijn het moeten gaan vragen. Er werd niet vermeld dat alle "opties" extra waren....de frieten, sla. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar nogmaals, we hebben een leuke avond gehad.

datum score