Beoordelingen van Midtown Grill

211 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
211 beoordelingen
datum score
Elke
Beoordeeld op: 18/11/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De ontvangst en bediening waren heel vriendelij...

De ontvangst en bediening waren heel vriendelijk. Het was erg druk, maar toch werd alles feilloos en professioneel in goede banen geleid. Het buffet was zeer uitgebreid en intercontinentaal; voor elk wat wils. Heel leuk en origineel vond ik het dat je je eigen wafeltjes kunt bakken. Het was een heel fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.

Paul
Beoordeeld op: 17/11/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekend Restaurant !!! Wij hebben gegeten...

Uitstekend Restaurant !!! Wij hebben gegeten met vier personen. De bediening was prima en super vriendelijk. De steak was super mals - cocktails en wijn waren heerlijk. Het restaurant is een absolute aanrader. Wij keren zeker terug !!!

Katrien
Beoordeeld op: 16/11/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke sfeer, vlotte bediening. Verrassende...

Leuke sfeer, vlotte bediening. Verrassende en lekkere gerechten. Veel succes!

Kelly
Beoordeeld op: 15/11/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The best restaurant experience I had in a while...

The best restaurant experience I had in a while. Price / quality is perfect and the service was great.

Wouter
Beoordeeld op: 15/11/2019
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer correcte bediening, prachtig zicht naar...

Zeer correcte bediening, prachtig zicht naar buiten, mooie inrichting, en vooral lekker eten.

Anke
Beoordeeld op: 12/11/2019
Anke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader

Uitgebreid ontbijt met heerlijke pistolets...

Uitgebreid ontbijt met heerlijke pistolets en koeken. Heel vriendelijk onthaal en bediening

Luc
Beoordeeld op: 12/11/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

I had a filet pur with foie gras. The foie...

I had a filet pur with foie gras. The foie gras was really overgrilled. The toast on which it was presented, was burned. . I had 2 espresso's. The second was came very fast, but was cold. Very strange.

Kelly
Beoordeeld op: 03/11/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super bediening, lekker eten, en goede wijn....

Super bediening, lekker eten, en goede wijn. De kelner war uitermate goed, we komen zeker terug.

Kelly
Beoordeeld op: 30/10/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Very nice dinner with friends, the food is...

Very nice dinner with friends, the food is fabulous and no bad thing to note about the service. Our waiter was very attentive.

Luc
Beoordeeld op: 28/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ontbijt: verse producten, zeer ruime keuze....

Ontbijt: verse producten, zeer ruime keuze.

datum score