Beoordelingen van Midtown Grill

250 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
250 beoordelingen
datum score
alain
Beoordeeld op: 26/01/2020
alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Indrukwekkend, ongelooflijk uitzicht , schitter...

Indrukwekkend, ongelooflijk uitzicht , schitterend bedienend personeel, de gerechten van onberispelijke kwaliteit , fantastische babbel met de chef , alleen wat meer kaarslicht en sfeerverlichting bij de ingang /bar zou beter kunnen . Doe zo voort !

Guy
Beoordeeld op: 18/01/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner

Lunch was Ok. Value for money....

Lunch was Ok. Value for money.

Claus
Beoordeeld op: 18/01/2020
Claus beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent food, great deserts, and a good wine...

Excellent food, great deserts, and a good wine with the view on the Ghent harbor!

Rik
Beoordeeld op: 13/01/2020
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime plaatsen Perfecte service (zeker door...

Ruime plaatsen Perfecte service (zeker door Angelique en de anderen) en ontvangst Voldoende keuze aan eten (ook voor kinderen) Besluit:DOEN!

SANDRA
Beoordeeld op: 05/01/2020
SANDRA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Parfait service impeccable et cuisine aussi...

Parfait service impeccable et cuisine aussi

Maarten
Beoordeeld op: 03/01/2020
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Our steaks with foie gras came WITHOUT foie...

Our steaks with foie gras came WITHOUT foie gras, they only told us at the moment they brought the plate. Thé 'bleu chaud' ribeye was overcooked and thé second one (after we send the first one back) was not fried at all, it was a cooked 'blue chaud'. The service was good but the food was a no-go. I should feel ashamed calling myself a steakrestaurant with this way of serving steaks.

Schaeck
Beoordeeld op: 02/01/2020
Schaeck beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

every thing is OK mvg Rosa...

every thing is OK mvg Rosa

Sabine
Beoordeeld op: 01/01/2020
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

It was great Dinner! Thank you so much!...

It was great Dinner! Thank you so much!

Michele
Beoordeeld op: 01/01/2020
Michele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

New Year’s Eve is always difficult with all...

New Year’s Eve is always difficult with all people sitting and eating at the same time. The restaurant turned out great food at every course including satisfying a need for fish only, a vegetarian meal and a nut allergy. Wine pairings were good as well.

Van de Perre
Beoordeeld op: 29/12/2019
Van de Perre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Super bediening. Lekker eten en drinken...

Super bediening. Lekker eten en drinken

datum score