Beoordelingen van Midtown Grill

250 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
250 beoordelingen
datum score
placeholder
Pol
Beoordeeld op: 11/07/2017
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Dierendonck rib-eye was schitterend. Enige...

Dierendonck rib-eye was schitterend. Enige minpunt aan dit bezoek was dat eten reeds werd geserveerd terwijl aperitief nog maar halfweg was.

thomas
Beoordeeld op: 11/07/2017
thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Overall i can't complain too much since i came...

Overall i can't complain too much since i came for the meat which was great in flavor, although it could have been prepared a bit better, i didn't like that the entire edge of my steak was singed black, i asked saignant cuisson and there was not much red meat left. .. the sides were just too small, if you ask 3 euro for a handfull of french fries you are trying to pull someone's leg in the wrong country we asked for mayo alongside and it had not bound properly, which confirmed the suspicion about the cook's skills, he or she still has a lot to learn we won't be coming back any time soon there are far superior meat restaurants in ghent

Elisabeth
Beoordeeld op: 10/07/2017
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

good food, a bit too expensive...

good food, a bit too expensive

Jolien R.
Beoordeeld op: 10/07/2017
Jolien R. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

food was good waiting time was way too long!...

food was good waiting time was way too long!

Anita
Beoordeeld op: 06/07/2017
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Enorm lekker vlees geserveerd in een aangenaam...

Enorm lekker vlees geserveerd in een aangenaam kader met mooi uitzicht. Helaas wordt de kwaliteit van de service in het Marriott hotel niet doorgetrokken in het restaurant. Ons bord met vlees werd opgediend, na even wachten volgen de side dishes, we vragen bestek, ja, ja, dat komt direct, wordt er gezegd. Vervolgens mogen we 10 minuten kijken naar ons bord met een voortreffelijk stuk vlees dat aan het afkoelen is. Echt jammer. Het was nogal hectisch die avond, zei de mevrouw die ons bediende. We zaten in zo goed als leeg restaurant. Iets minder show en wat betere bediening zou op zijn plaats zijn, de prijzen zijn hoog genoeg.

tony
Beoordeeld op: 04/07/2017
tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Een vleesrestaurant met idd superlekker vlees!...

Een vleesrestaurant met idd superlekker vlees! De wachtijd mag iets korter maar de bediening was heel vriendelijk

Carlos
Beoordeeld op: 01/07/2017
Carlos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Sauzen kwamen te laat; intussen werd vlees...

Sauzen kwamen te laat; intussen werd vlees koud. Te kleine aardappelporties. Te weinig personeel in de zaal (of personeel liet zich niet zien). Lawaaierige zaal; niets in de inrichting dempt het geluid. Geen authentieke sfeer. Te duur: er zijn opties met betere prijs-kwaliteit verhouding voor lekkere steak in dezelfde straat.

Anneke
Beoordeeld op: 19/06/2017
Anneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten in een aangenaam kader met vriendel...

Lekker eten in een aangenaam kader met vriendelijke bediening! Prijzen zijn echter te hoog! Pas muziek en prijzen aan en we komen terug!

luc
Beoordeeld op: 11/05/2017
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wagyu beef steak was bijzonder lekker. Aangenaa...

Wagyu beef steak was bijzonder lekker. Aangenaam kader. Goede bediening. Duurder dan verwacht.

Maarten
Beoordeeld op: 06/05/2017
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Schitterende keuze aan kwaliteitsvol vlees....

Schitterende keuze aan kwaliteitsvol vlees. Perfect bereid en met een ruime en lekkere keuze aan side dishes opgediend! Een aanrader voor wie verzot is op vlees!! Fantastisch!

datum score