Beoordelingen van Midtown Grill

250 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
250 beoordelingen
datum score
C.A
Beoordeeld op: 04/08/2019
C.A beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Je verwacht in een sfeervol restaurant te komen...

Je verwacht in een sfeervol restaurant te komen, maar bleek een hotel lobby te zijn. Wijn bleek zeer beperkt voorradig, 90 % van de wijnen opgenoemd op de wijnkaart bleken er niet te zijn. Personeel kon er ook niets aan doen zeiden ze. Toen ook nog het vlees teruggestuurd moest worden omdat het rauw van binnen was terwijl ik duidelijk aangegeven had dat ik dat niet wilde Ga er nooit meer heen.

Bram
Beoordeeld op: 20/10/2019
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Terrible service, we had to wait 40 min to...

Terrible service, we had to wait 40 min to get a drink, nothing was served with apero not even bread. The cocktails were served with melted icecubes, so too diluted. Wrong tonnic was served with Gin. 3 of 6 menu choices was not available anymore at 19u30, staf barely sproke Dutch and clearly have no clue how to serve customers.

Evelien
Beoordeeld op: 20/10/2019
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Slechte en onderbemande service. Vlees ook...

Slechte en onderbemande service. Vlees ook nie veel soeps...

Felix
Beoordeeld op: 20/01/2019
Felix beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Had to wait 30 min to be seated. Service bad...

Had to wait 30 min to be seated. Service bad (constantly forgot orders). Tables around us were dirty (full of plates and napkins of befores guests). My piece of meat had a bad quality due to the cut. Service started discussing with us about service quality.

Antoine
Beoordeeld op: 26/06/2018
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Not at all...

Not at all

Iris D.
Beoordeeld op: 21/05/2018
Iris D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Onze negatieve commentaar is niet samen te...

Onze negatieve commentaar is niet samen te vatten in 80 tekens. Ik heb er veeeeel meer nodig.

Carlos
Beoordeeld op: 01/07/2017
Carlos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Sauzen kwamen te laat; intussen werd vlees...

Sauzen kwamen te laat; intussen werd vlees koud. Te kleine aardappelporties. Te weinig personeel in de zaal (of personeel liet zich niet zien). Lawaaierige zaal; niets in de inrichting dempt het geluid. Geen authentieke sfeer. Te duur: er zijn opties met betere prijs-kwaliteit verhouding voor lekkere steak in dezelfde straat.

anja
Beoordeeld op: 15/12/2019

erg aardige bediening. Maar we moesten tamelijk...

erg aardige bediening. Maar we moesten tamelijk lang op ons drankej wachten omdat er gekletst werd met een klant die wegging. we namen een drankje aan de bar. Onze tafel was klaar .lieten ons drankje op e bar staan zodat de bediening het naar onze tafel kon brengen. maar dat gebeurde helaas niet .dus zelf ons drankje maar even gehaald. voorgerecht oke. Hoofdgerecht langoustine ,moest zelf om kreeftentang en vork vragen en geen vingerbowl. de fazant als hoofdgerecht heel slecht. Erg droog ,taai en van binnen veel te rood. aardappelgerecht erbij bijna zwart en een witlof onherkenbaar. Nogmaals bediening aardig maar moet nog wat meer kijken wat er aantafel gebeurd. Eten matig

Melania
Beoordeeld op: 15/08/2019
Melania beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

The large choice of the meat of Dierendonck...

The large choice of the meat of Dierendonck is gone, such as the good chef. It’s already been 2 weeks that is was Gentse Feesten, but still no new menu. We had to wait very long for the main dish, also for dessert. 1 hour for moeulleux... no thank you. We were there from 7 and we missed 30min of our movie that we booked at 10... Midtown Grill used to be our absolutely nr 1 restaurant for eating delicious meat, no we have to search for a new place

Peter
Beoordeeld op: 06/08/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Bij aankomst bleek het restaurant gesloten...

Bij aankomst bleek het restaurant gesloten te zijn. In plaats daarvan werd er opgediend in de (ongezellige) lobby van het hotel. Dit had ten minste moeten worden vermeld bij de on-line boeking. We vroegen dan maar om te mogen dineren op het terras buiten, maar dat was onmogelijk. De bediening was ondermaats, het was te merken dat het personeel niet gewoon was om klanten te bedienen aan tafel. Verder was de huiswijn niet drinkbaar: geoxideerd wegens te lang open gestaan. Er werd wel een nieuwe fles geopend, die was ok. Het eten zelf (côte à,l'os voor 2) was ook ok.

datum score