Beoordelingen van Wereldkeuken Gent

114 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
114 beoordelingen
datum score
Stan
Beoordeeld op: 22/07/2019
Stan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een zeer ruime keuze met toch telkens specifiek...

Een zeer ruime keuze met toch telkens specifieke smaken en meer dan vriendelijk personeel. De beste ervaring in deze categorie restaurants.

D’houst
Beoordeeld op: 20/07/2019
D’houst beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het was weer genieten van alles heel lekker...

Het was weer genieten van alles heel lekker en alles vers en heel vriendelijk wij komen zeker terug

An
Beoordeeld op: 18/07/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime keuze, goede kwaliteit. Uitstekende prijs...

Ruime keuze, goede kwaliteit. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Gratis parkeren. Vriendelijk personeel.

Rebecca
Beoordeeld op: 18/07/2019
Rebecca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel...

Uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel. Was ons eerste bezoek en komen zeker terug.

Firmin
Beoordeeld op: 17/07/2019
Firmin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Hoe ze het voor zo een goedkope prijs kunnen...

Hoe ze het voor zo een goedkope prijs kunnen regelen?Niet te geloven hadden we er zelf niet geweest. Allemaal super vriendelijke personeelsleden. Houden zo én een dikke proficiat. Wij boekten al opnieuw!

Andre
Beoordeeld op: 15/07/2019
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

zeer vriendelijke ontvangst en zeer proper. Het...

zeer vriendelijke ontvangst en zeer proper. Het eten was lekker en was vers. een aanrader om nog te gaan !

Willy
Beoordeeld op: 15/07/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en de keuze aan gerechten...

Vriendelijk onthaal en de keuze aan gerechten is zeker de moeite voor elk wat wils, zeer gevarieerd, vers en proper. Prijs kwaliteit.

Myriam
Beoordeeld op: 14/07/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

+: Verzorgde buffetten, ruime keuze (wordt...

+: Verzorgde buffetten, ruime keuze (wordt steeds aangevuld), vlotte en vriendelijke service, -: weinig privacy (tafels staan heel dicht bij elkaar), wereldkeuken is een groot woord (vooral Aziatische en Belgische keuken)

nancy
Beoordeeld op: 14/07/2019
nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime keuze aan eten. Voldoende ruimte tussen...

Ruime keuze aan eten. Voldoende ruimte tussen de tafels. Personeel vriendelijk en vlot bij het afruimen.

Kenneth
Beoordeeld op: 13/07/2019
Kenneth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vele keuzes en een heel mooi en verzorgde keuke...

Vele keuzes en een heel mooi en verzorgde keuken. Echt een aanrader.

datum score