Beoordelingen van Wereldkeuken Gent

766 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
766 beoordelingen
datum score
wim
Beoordeeld op: 12/05/2019
wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, vers, gevarieerd geen vers fruitsap...

lekker, vers, gevarieerd geen vers fruitsap (staat nochtans op folder), vooral oriëntaals georiënteerd (vb geen pasta) al verschillende wereldkeukens bezocht in Nederland. Bijna allen nog meer keuze. Maar ook deze geeft waar voor zijn geld.

Michel
Beoordeeld op: 12/05/2019

environnement détestable...

environnement détestable

Vermeir
Beoordeeld op: 12/05/2019
Vermeir beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en uitgebreid we komen nog...

Lekker en uitgebreid we komen nog

De cree
Beoordeeld op: 11/05/2019
De cree beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker.vriendelijke mensen...

Zeer lekker.vriendelijke mensen

placeholder
Sofie
Beoordeeld op: 10/05/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Voldoet aan verwachting. Geen culinaire hoogvli...

Voldoet aan verwachting. Geen culinaire hoogvlieger maar correct, buffetformule is handig met groepen/kinderen. Voor een intiem etentje zou ik hier niet komen, het kader is meer een grote eetzaal, niet gezellig. Het aanbod verse groenten was (te) beperkt, de rest van het aanbod was zeer uitgebreid.

Hilda D.
Beoordeeld op: 08/05/2019
Hilda D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten vooral de vis en schaaldieren waren...

Het eten vooral de vis en schaaldieren waren vers en ruim aanbod.Wel jammer van de addertjes onder het gras waar je best een gepeperde rekening kunt bij oplopen....

Claudine
Beoordeeld op: 08/05/2019
Claudine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruim assortiment - vriendelijke bediening -...

Ruim assortiment - vriendelijke bediening - prachtige zaal - leuke formule

Claire B.
Beoordeeld op: 08/05/2019
Claire B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel was vriendelijk en het assortimen...

Het personeel was vriendelijk en het assortiment eten was groot. Ook was het leuk om je eten zelf te zien klaargemaakt worden!!!

Jean Pierre
Beoordeeld op: 06/05/2019
Jean Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten en de bediening was goed. Ook heel...

Het eten en de bediening was goed. Ook heel proper. Ik vindt wel dat er 1 aperitief in de prijs zou moeten inbegrepen zijn. Anders heel te vreden.

Perla
Beoordeeld op: 06/05/2019
Perla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We love the food and the service...

We love the food and the service

datum score