Beoordelingen van Wereldkeuken Gent

766 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
766 beoordelingen
datum score
Rebecca
Beoordeeld op: 08/01/2022
Rebecca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Weinig diversiteit, veel lege bakken en heel...

Weinig diversiteit, veel lege bakken en heel veel buikpijn. 38,50 betaald is niet in verhouding.

Tohnio
Beoordeeld op: 13/09/2021
Tohnio beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Kinderen 4-3 jaar betalen 18 euro per kind...

Kinderen 4-3 jaar betalen 18 euro per kind all in belachelijk duur eten

Sahar
Beoordeeld op: 18/09/2022
Sahar beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was eerste keer voor ons en zeker laatste...

Het was eerste keer voor ons en zeker laatste keer.Heel weinig keuze en altijd leeg ,moet zelf vragen voor aanvulling,,sommige waren slechten niet vers,,je kunt direct proven dat bijna overtijd was,, kleine plaats en heel veel lawaai van kinderen. Totaal lage klasse restaurant.

Tamara
Beoordeeld op: 06/02/2022
Tamara beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

- beschrijving op internet dat het een wereldke...

- beschrijving op internet dat het een wereldkeuken is valt vies tegen, wok en Chinees dat is het meer. - in de chocolade mouse zitten scherven plastic in en als je dit meld krijg je alleen een sorry. - veel desserts en groenten komen uit de diepvries. - bij de bakplaat word alles afgeblust met sojasaus waardoor nergens smaak aan zit.

Treino
Beoordeeld op: 01/01/2020
Treino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Wij zijn op oudejaarsavond weggestuurd omdat...

Wij zijn op oudejaarsavond weggestuurd omdat er geen tafeltje was voor ons. De bevestiging van onze reservering werd volkomen genegeerd. Ook werden er andere prijzen gehanteerd dan op de website stond.

Karla
Beoordeeld op: 26/12/2022

Heeeel veeeel lqwaai....

Heeeel veeeel lqwaai.

Bedert
Beoordeeld op: 10/05/2022
Bedert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik had wereldkeuken anders voorgesteld, dit...

Ik had wereldkeuken anders voorgesteld, dit was puur Chinees. We konden evengoed naar de chinees geweest zijn

Anzhella
Beoordeeld op: 06/10/2021
Anzhella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel kleine assortiment en eten was niet genoeg...

Heel kleine assortiment en eten was niet genoeg voor de mensen die op bezoek waren

Fayla
Beoordeeld op: 04/01/2020
Fayla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Geen info op site of via de mail gekregen over...

Geen info op site of via de mail gekregen over oudejaarsmenu. Hierdoor te duur en weggegaan

Inge
Beoordeeld op: 13/05/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

ontvangst was goed maar er was verwondering...

ontvangst was goed maar er was verwondering over onze reservatie, de tafel die ons werd toegewezen was nog niet volledig afgeruimd, het Moederdag aperitief zelf moeten vragen de koude voorgerechten waren vrij lekker maar wanordelijk gepresenteerd sommige producten lagen door elkander, de gefriteerde producten waren lauw tot koud , de tapinaki was goed en de wok ook, dus voor over de ganse lijn niet lekker

datum score