Beoordelingen van Jack Burgers Gent

74 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.6
74 beoordelingen
datum score
Joke
Beoordeeld op: 13/11/2021
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke grappige bediening! Vlotte...

Super vriendelijke grappige bediening! Vlotte service!

Deborah
Beoordeeld op: 02/08/2021
Deborah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben heel lang moeten wachten en had gevra...

We hebben heel lang moeten wachten en had gevraagd zonder groentje toch gekregen en frieten waren ook niet zo warm..

M
Beoordeeld op: 20/01/2021

Via site Groupon maakte ik deze reservatie....

Via site Groupon maakte ik deze reservatie. Ik schreef ook bij de opmerking dat het een Groupon voucher betrof. Toen ik aankwam op de -door jullie bevestigde afspraak- bleek men niet op de hoogte van deze reservatie en zei men dat het nu niet mogelijk was omdat er alleen take-away was...dit in tegenstelling met wat op de voucher stond. Slechte communicatie tussen restaurant en Groupon waar de klant weer eens de dupe van is. Hamburger kon zeker nog gemaakt worden maar kon niet met Groupon voucher betaald worden... Heb dan maar zelf betaald. Hopelijk wordt dit zoveelste onprofessionalisme gecompenseerd...bij voorkeur cash terugbetaling van mijn niet te innen vouchers

peter
Beoordeeld op: 15/10/2020
peter beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle service, lekker eten, veilige omgeving,...

Snelle service, lekker eten, veilige omgeving, voordelig menu, op korte wandelafstand van Sint-Baafsplein

Jan
Beoordeeld op: 11/10/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Heel vriendelijke bediening....

Lekker gegeten. Heel vriendelijke bediening.

Beoordeeld op: 30/09/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, perfecte service...

Zeer lekker, perfecte service

Natalie
Beoordeeld op: 10/09/2020
Natalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Positieve ervaring!!...

Positieve ervaring!!

Philippe
Beoordeeld op: 08/09/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vlotte vriendelijke bediening, lekker eten...

vlotte vriendelijke bediening, lekker eten

Christel
Beoordeeld op: 05/09/2020
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Te veel aangerekend en konden niet terugbetalen...

Te veel aangerekend en konden niet terugbetalen omdat ze geen cash geld hadden. Friet pas geserveerd als onze hamburger al bijna op was. Geen glazen voor de wijn.

Philippe
Beoordeeld op: 04/09/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte bediening, lekker eten...

Vlotte bediening, lekker eten

datum score