Beoordelingen van Jack Burgers Gent

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.4
53 beoordelingen
datum score
conny
Beoordeeld op: 31/10/2019
conny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Chapeau voor de jongeheer die achter de toog...

Chapeau voor de jongeheer die achter de toog staat! Het was heel druk en moest alles alleen zien te klaren! Alleen maar respect daarvoor!! En het was dan ook nog eens super lekker!!

Sanne
Beoordeeld op: 17/10/2019
Sanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super vriendelijk personeel. Gezellige plek...

Super vriendelijk personeel. Gezellige plek en echt overheerlijke hamburgers! Zeker de vegetarische was top!

Jules
Beoordeeld op: 08/10/2019
Jules beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik had een week op voorhand gereserveerd maar...

Ik had een week op voorhand gereserveerd maar kwam voor een gesloten deur te staan.

Guy
Beoordeeld op: 01/10/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, snel efficiënt...

Lekker, snel efficiënt

Nathalie
Beoordeeld op: 02/09/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel, ze kwamen onze bestellin...

Vriendelijk personeel, ze kwamen onze bestelling naar onze tafel brengen én héél lekkere hamburgers en frietjes !

Niels
Beoordeeld op: 01/09/2019
Niels beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

We kwamen met 17 mensen eten en konden gelijk...

We kwamen met 17 mensen eten en konden gelijk aan een 1 lange tafel gaan zitten. De burgers wat top!!

Sven
Beoordeeld op: 24/08/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekker en niet te duur...

Lekker en niet te duur

Dorien
Beoordeeld op: 22/08/2019
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We komen zeker nog eens terug!...

We komen zeker nog eens terug!

Marieke
Beoordeeld op: 14/08/2019
Marieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was lekker eten met een vlotte bediening....

Het was lekker eten met een vlotte bediening.

Stefaan
Beoordeeld op: 13/08/2019
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Geklungel aan de kassa en het eten trok op...

Geklungel aan de kassa en het eten trok op niets. 1 vd slechtste hamburgers die ik al gegeten heb. Toiletten extreem vuil enz...

datum score