Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Over dit restaurant
Ons verhaal,

Met Epiphany’s Kitchen krijgt Gent er een bijzonder adresje bij, recht in het historische hart van de stad. Een restaurant dat buiten alle lijntjes kleurt en waar de nadruk ligt op samen genieten.
De drijvende kracht achter Epiphany’s Kitchen is Epiphany Vanderhaeghen, dochter van de Belgische modeontwerpster Kaat Tilley. Epiphany is trots op haar roots en dat merk je onder andere in het interieur. Zo bepalen de magische kroonluchters van Kaat Tilley mee de sfeer van het mooie pand, in harmonie met de ruwe muren, het artistieke kleurenpalet en de prachtige oude paneelluiken. De tafels ontwierp ze zelf.
De keuken is een guitige mix van comfort food pur sang (hapjes om te delen, pizza en pasta), maar met groenten in de hoofdrol. De eigenzinnige chef heeft heel wat internationale ervaring op zijn conto staan, o.a. bij the one and only Jamie Oliver. In Epiphany’s Kitchen experimenteert hij met granenvrije pasta’s en pizzadeeg op basis van groenten als bloemkool of zoete aardappel. Zelfs in de cocktails worden groenten elegant verwerkt. Nothing can beat veggies! Liefhebbers kunnen er een stukje vlees of vis bij bestellen waar- van de herkomst op ecologische en morele gronden gecontroleerd wordt.
Epiphany’s Kitchen wil een gezonde, rijkelijke keuken serveren waar iedereen zonder schuldgevoel van kan mee smullen. Of je nu veggie bent of niet, glutenintolerant of op dieet: het leven moet een feest zijn, een met lekker (én ethisch verantwoord!) eten erbij.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze