Beoordelingen van Asian Food Destiny

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 15/10/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We ervaarden totaal andere smaken wat betreft...

We ervaarden totaal andere smaken wat betreft aziatisch eten dan hetgeen wij gewend waren. het was een enorme meevaller. Een minpuntje was het lange wachten bij te opdienen.

Mieke
Beoordeeld op: 10/10/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en authentieke smaken, mag voor ons...

Lekker en authentieke smaken, mag voor ons iets minder pikant , en meer gebruik van munt in / bij de gerechten.

Frederik
Beoordeeld op: 09/08/2020
Frederik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker authentieke keuken en vriendelijke en...

Lekker authentieke keuken en vriendelijke en vlugge bediening.

Bianca
Beoordeeld op: 07/07/2020
Bianca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker! Authentiek Voorgerechtje was...

Super lekker! Authentiek Voorgerechtje was iets pikanter dan verwacht Zeer goede prijs-kwaliteit

Bie
Beoordeeld op: 11/02/2020
Bie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker...

Lekker

Milena
Beoordeeld op: 07/01/2020
Milena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Snelle en vriendelijke service....

Lekker eten. Snelle en vriendelijke service.

Jean
Beoordeeld op: 27/11/2019
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité de la cuisine , du service..... peut-êt...

Qualité de la cuisine , du service..... peut-être un petit effort pour la langue ,mais le sourire y est et c'est déjà très bien. Mon avis sur TripAdvisor ,donné ce matin, a été en conséquence des plus positif , j'espère que vous en bénéficierais car vous le méritez . Bravo et toutes mes félicitations !

Muriel
Beoordeeld op: 12/11/2019
Muriel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima bediening en lekker eten...

Prima bediening en lekker eten

Anne-Marie
Beoordeeld op: 30/10/2019
Anne-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De verhouding prijs-kwaliteit is goed. Bedienin...

De verhouding prijs-kwaliteit is goed. Bediening is vriendelijk. Wel kwam de soep bijna onmiddellijk, dus tijdens het aperitief, en tijdens de soep kwam het hoofdgerecht. Graag wat meer relax!

Jesse
Beoordeeld op: 23/10/2019
Jesse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten....

Heerlijk gegeten.

datum score