Beoordelingen van Il Mezzogiorno Ristorante

61 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
61 beoordelingen
datum score
Edwin
Beoordeeld op: 12/09/2021
Edwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Snelle en vriendelijke service. Eten was heel...

Snelle en vriendelijke service. Eten was heel lekker. Enig minpunt: mijn pasta was eerder richting kinderportie ipv portie voor volwassenen. Extreem weinig op het bord ondanks de mooie presentatie. Je moet al een voorgerecht en dessert nemen om voldaan te zijn. (Bij de pastagerechten)

johan
Beoordeeld op: 04/09/2021
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ok bediening ennaantrekkelojke kaart. Dure...

Ok bediening ennaantrekkelojke kaart. Dure dranken!

Johannes
Beoordeeld op: 30/08/2021
Johannes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The dishes seem less inspired than a year ago,...

The dishes seem less inspired than a year ago, when we visited twice. Everything is OK, but the dishes are not surprising. The servers are mildly rude. The pasta was overcooked, the portions small. The prices are too high for the experience offered.

Bernard
Beoordeeld op: 21/08/2021
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en leuke sfeer......

Lekker eten en leuke sfeer...

Laura
Beoordeeld op: 03/08/2021
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The ambiance was good and the staff was kind...

The ambiance was good and the staff was kind and helpful. However, although the food is good, the portions are tiny, which makes it pricey for what you get.

Jonas
Beoordeeld op: 26/07/2021
Jonas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer lekker! Top ingrediënten, vers bereid,...

Zeer lekker! Top ingrediënten, vers bereid, heerlijke wijn. Italiaanse keuken zoals het hoort!

Dirk
Beoordeeld op: 25/07/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

waarschijnlijk de beste pizza, krokante korst...

waarschijnlijk de beste pizza, krokante korst en heel fijn

Femke
Beoordeeld op: 19/07/2021
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super leuke plek en super lekker! We hebben...

Super leuke plek en super lekker! We hebben er echt van genoten!

Jan
Beoordeeld op: 19/07/2021
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verrassende gerechten....

Verrassende gerechten.

ilde
Beoordeeld op: 19/07/2021
ilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

we waren al een 6-tal keer bij jullie komen...

we waren al een 6-tal keer bij jullie komen eten en waren steeds heel tevreden. zaterdag viel het spijtig genoeg tegen. de pizza's waren koud. het meisje dat ons bediende kende werkelijk niks van wijn. de koffie bleef meer dan 20 minuten weg.

datum score