Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Francisca
Beoordeeld op: onbekend

Slecht kwaliteit eten en ongemanierd personeel

Na een verheugend weekend Gent en een avond in een restaurant met een afsluitend diner nog nimmer zo gedesillusioneerd over de kwaliteit en lompe ongemanierdheid van het personeel in dit restaurant. Een entrecote die rosé moest zijn en bijna rauw werd geserveerd en zo taai was dat er met een mes niet door te komen was en na de eerste grote zeen er iemand bij geroepen. Na een greep naar het bord terug naar de keuken waar het vervolgend gewoon weer geserveerd werd in stukken gesneden. Na een discussie en een mededeling dat het vlees in België zo is kon ik me niet onttrekken aan de gedachte of het misschien voorbehouden is om Nederlanders dit te presenteren. Ik weet niet wat de mensen die er zitten gewend zijn, maa kan me bijna niet voorstellen, dat dit een heerlijk diner is met salade waar niet eens een vinaigrette bij geserveerd wordt en naar niets smaakt en hele weke, slappe frieten. Een personeelslid kwam vragen of het ons gesmaakt had en na een ontkennend antwoord verteld wat we ervan dachten. Deze man bood ons een kopje koffie van de zaak aan ter compensatie maar toen hij voor het koffiezetapparaat stond werd hij door zijn meerdere weggestuurd en werd de rekening voor onze neus gegooid zonder enkel woord. Tijdens het betalen werd er geen woord meer met ons gewisseld. Een werkelijk schandalige behandeling en de stelling van dit restaurant is "je kunt eten, maar geen enkele aanmerking maken, want dan is het betalen en wegwezen" Hoop dat dit restaurant een uitzondering op de regel is voor deze mooie stad.

placeholder
Gerrit
Beoordeeld op: onbekend
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Genieten is de boodschap

Super service , lekkere maaltijden in een romantich kader en een staff die je bedient op al je wenken met een special compliment voor de gastvrouw , kortweg een echte aanrader

placeholder
Francois
Beoordeeld op: onbekend
Francois beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lunch 07/08/2015

Gezellig en sfeervol ingericht restaurant teniet gedaan door het erg onvriendelijk onthaal en zaal personeel. Steak leek zeer OK , Paling in 't groen had waarschijnlijk eens naast het groen gelegen - vrij smakeloos. Hoeveelheid : ruim voldoende Prijs : betaal liever meer voor lekkerder bereiding . .

isabel
Beoordeeld op: onbekend
isabel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner

gezellig romantisch

Het was druk op valentijn maar toch een vlotte vriendelijke bediening. Het eten was lekker, het hoofdgerecht mocht wat meer zijn maar voor de rest alles ok. Al verschillende malen gaan eten en ik ga nog altijd graag terug

Hans
Beoordeeld op: onbekend

De service laat nog te wensen over... Via...

De service laat nog te wensen over... Via telefoon gemeld dat er 2 vegetariërs in het gezelschap zaten. helaas: 1 bordje tomaat, wat mozerella en enkele groentjes was het resultaat. Frietjes en saus gevraagd, die kwam er niet.... Kortom hier is nog werk aan de winkel.. De sfeer in het restaurant was wel OK

Pascal
Beoordeeld op: onbekend

3 dagen op voorhand tafel gereserveerd, toch...

3 dagen op voorhand tafel gereserveerd, toch (exact) 50 minten na binnenkomst tafel gekregen. Tijdens het wachten op tafel aperitief besteld en al menu gekozen. Tijdens Voorgerecht de apertief van het menu ontvangen, en tijdens het nagerecht (in mijn geval Irish Coffee): cola, die tijdens het hoofdgerecht besteld werd, ontvangen. Besteld: 2x entrecote voor 2 personen. Ontvangen: 1x entrecote voor 2 personen. Personeel beweert dat ze 1 x entrecote voor 4 personen geserveert hebben... zelfs 4 kinderen zouden met moeite voldoende gegeten hebben. Eten zelf was redelijk goed (maar weinig), lekkere béarnaise -en pepersaus. Personeel zelf: vriendelijk, alleen jammer dat niemand verantwoordelijkheid opzich nam.

Raf
Beoordeeld op: onbekend

Via deze site zijn wij bij de 8 zaligheden...

Via deze site zijn wij bij de 8 zaligheden terechtgekomen. Een gezellig etablissement ! Het eten was er zeer lekker, als woorgerecht namen wij beiden scampi's elk op een andere wijze bereid. Heel lekker ! Als hoofdgerecht aten we gebakken zeetong. Deze vond ik eerder te hard gebakken. de porties zijn wel ruim. Er werd een slaatje geserveerd zowel bij het voorgerecht als het hoofdgerecht. Dit slaatje was gegarnierd met garnaaltjes. Het slaatje op zich was lekker en fris maar het viel ons we tegen dat bij voor-en hoofdgerecht het identieke slaatje geserveerd werd. het hapje dat we kregen wij het aperitief werd vrij laat geserveerd, toen onze aperitief bijna leeg was.

Joachim
Beoordeeld op: onbekend

Het restaurant bestaat als het ware uit twee...

Het restaurant bestaat als het ware uit twee delen, we zaten aan de achterkant met zicht op water. Romantisch. Twee grote schilderijen van ara's geven de wanden extra kleur. Als apéro genoten we van champagne zoals het hoort. We kregen ook een hapje in de vorm van mozarella verfijnd versierd met groentjes. De savooisoep was lekker en met voldoende brood geserveerd! De tong met puree en pittig sausje waren perfect in harmonie. Tenslotte kregen we een rijkelijke 'dessert 8 zaligheden'. Van alles wat, voor wie niet kan kiezen. Gezellig kader, heerlijke keuken bediend door een jong corps van enthousiaste en plezante obers!

Katrien
Beoordeeld op: onbekend

eindelijk een restaurant met een mooi ingericht...

eindelijk een restaurant met een mooi ingerichte zaal met zicht op het water, voor niet-rokers! We zijn hier al dikwijls gaan eten, soms in de week voor een driegangenlunch (aan 9 €) en anders voor één van de menus. Het eten is steeds heel lekker, creatief bereid en verrassend. De bediening is fantastisch, correct maar ook persoonlijk. Een aanrader !

Jurgen
Beoordeeld op: onbekend

Tijdens tweedaags bezoek aan Gent 's avonds...

Tijdens tweedaags bezoek aan Gent 's avonds hier terechtgekomen. Het is een grote zaak met zitplaatsen op verschillende etages. Ondanks de grootte toch vriendelijke en vlotte bediening. Degelijke brasseriekeuken aan redelijke prijzen: totale rekening bedroeg 66 euro voor tweemaal driegangenmenu, halve liter wijn en water en twee koffies. Enig minpuntje: appeltaart als dessert werd koud geserveerd.

Alle beoordelingen van dit restaurant