Beoordelingen van Allegro Moderato

492 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
492 beoordelingen
datum score
Evelien B.
Beoordeeld op: 21/06/2018
Evelien B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening Lekker gegeten...

Vriendelijke bediening Lekker gegeten

Xavier
Beoordeeld op: 14/06/2018
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prima kader, heel lekker eten, heel goede en...

Prima kader, heel lekker eten, heel goede en sympathieke service. Geraffineerde schotels, leuke wijnkaart.

Maaike N.
Beoordeeld op: 10/06/2018
Maaike N. beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Heerlijk gegeten, fijne vriendelijke bediening,...

Heerlijk gegeten, fijne vriendelijke bediening, mooie locatie

Tina B.
Beoordeeld op: 10/06/2018
Tina B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Superlekker eten, vlotte en vriendelijke bedien...

Superlekker eten, vlotte en vriendelijke bediening, mooi kader...top!!!

Geert
Beoordeeld op: 08/06/2018
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zoals steeds was het weer super! Vriendelijke...

Zoals steeds was het weer super! Vriendelijke bediening en de nieuwe chef leverde lekkere pareltjes op ons bord.

Rosaline
Beoordeeld op: 07/06/2018
Rosaline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

rustige plaats. lekker eten .ontspannen. heerli...

rustige plaats. lekker eten .ontspannen. heerlijk kader

Albert
Beoordeeld op: 04/06/2018
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten. Goede bediening....

Lekker eten. Goede bediening.

Jan
Beoordeeld op: 04/06/2018

heerlijk gegeten en gedronken. Geweldige avond...

heerlijk gegeten en gedronken. Geweldige avond gehad.

Pete
Beoordeeld op: 29/05/2018
Pete beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We had a wonderfully delicious meal at Allegro...

We had a wonderfully delicious meal at Allegro Moderato during our recent visit to Gent. The food was perfectly balanced, light, full of flavour and very enjoyable. My only surprise was that, after the waiter knocked my full glass of cocktail over, and a lot of it soaked my trousers, although it was quickly replaced, it was not taken off the bill, which would have been a nice goodwill gesture of apology. Other than this, the service was friendly and helpful, and I'd recommend the restaurant to those looking for a higher end dining experience.

frank
Beoordeeld op: 27/05/2018
frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ongedwongen en correct onthaal. Een heerlijke...

Ongedwongen en correct onthaal. Een heerlijke zomerse avond op terras aan de korenlei... Culinair verwend.

datum score