Beoordelingen van Allegro Moderato

494 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
494 beoordelingen
datum score
Patricia
Beoordeeld op: 23/02/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

5/5 pour ce restaurant qui a comblé tous nos...

5/5 pour ce restaurant qui a comblé tous nos désirs a la fin d’une excellente journée Van Eyck à Ghent. Accueil très chaleureux malgré nos 20 mins de retard. Une cuisine raffinée et délicieuse du début à la fin ( nous avons opté pour le menu proposé à 6 services + plus les vins d’accompagnement). Une attention particulière à notre comfort quand la table à côté est devenue joyeuse et donc un peu plus bruyante que la norme. Service parfait... discret, élégant et proactif.En somme, une soirée mémorable dans un cadre très raffiné Mon mari et moi y retournerons à notre prochaine visit à Gand. Merci à toute l’équipe.

JOHN
Beoordeeld op: 22/02/2020
JOHN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great service - Great food and wine - Great...

Great service - Great food and wine - Great atmosphere

Carine
Beoordeeld op: 21/02/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening; Gemoedelijke sfeer. En...

Vriendelijke bediening; Gemoedelijke sfeer. En de lunch was heerlijk

Filip
Beoordeeld op: 19/02/2020
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een paretje om te ontdekken. Alles was zoals...

Een paretje om te ontdekken. Alles was zoals het hoort: culinaire verwennerij door een top chef, aangenaam interieur, zeer attente bediening en een marktconforme prijszetting. We komen zeker terug !

Eveline
Beoordeeld op: 17/02/2020
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij vonden het eten niet bijzonder lekker,...

Wij vonden het eten niet bijzonder lekker, waardoor de prijskwaliteit verhouding niet goed was. Bediening was vrij goed. De sfeer en de muziek waren erg goed.

CLAUDE
Beoordeeld op: 17/02/2020
CLAUDE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très joli restaurant, intérieur romantique...

Très joli restaurant, intérieur romantique à souhait. Menu très original mais délicieux. Peut-être un peu cher.

Nicole
Beoordeeld op: 16/02/2020
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening in orde. Geklasseerd gebouw, rustige...

Bediening in orde. Geklasseerd gebouw, rustige sfeer, lekker gegeten.

Valery
Beoordeeld op: 16/02/2020
Valery beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mets délicieux et fins , parfait pour un repas...

Mets délicieux et fins , parfait pour un repas de saint valentin

Jeanette
Beoordeeld op: 16/02/2020
Jeanette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Waauw top team!!! Eerst en vooral hartelijk...

Waauw top team!!! Eerst en vooral hartelijk dank voor de mooie service, extraatje voor mijn vriend zijn verjaardag was top en super lekker eten. Wij komen zeker nog eens terug!!!

Steven
Beoordeeld op: 15/02/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was naar wens. De ontvangst hartelijk,...

Alles was naar wens. De ontvangst hartelijk, de bediening vriendelijk en professioneel. De verschillende gangen waren verrassend en heel kwaliteitsvol. Het is echt een culinair restaurant.

datum score