Beoordelingen van Yalla Yalla Beirut Foodbar

39 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
39 beoordelingen
datum score
scarlett
Beoordeeld op: 11/02/2020
scarlett beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, prima...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, prima prijs kwaliteit verhouding

Fransiska
Beoordeeld op: 28/01/2020
Fransiska beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten! alles zeer vers, topkwaliteit...

zeer lekker eten! alles zeer vers, topkwaliteit, een aanrader.

Stijn
Beoordeeld op: 24/01/2020
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Telkens weer verrassend en lekker!...

Telkens weer verrassend en lekker!

Liselot
Beoordeeld op: 18/01/2020
Liselot beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

HEERLIJK!!!!!...

HEERLIJK!!!!!

Francisca
Beoordeeld op: 18/01/2020
Francisca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker! Erg vriendelijke bediening met...

Zeer lekker! Erg vriendelijke bediening met fijne uitleg voor wie de Libanese keuken nog niet zou kennen.

Wim
Beoordeeld op: 14/01/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker! Super bediening! Zeer goede prijs...

Super lekker! Super bediening! Zeer goede prijs kwaliteit.

Sarah
Beoordeeld op: 13/01/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening. Mooi...

Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening. Mooi ingerichte zaak. Ook lekkere ingrediënten te koop. Propere wc's.

Ann
Beoordeeld op: 05/01/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten , gEzellig interieur en...

Zeer lekker gegeten , gEzellig interieur en vriendelijke bediening !

Alain
Beoordeeld op: 05/01/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gevarieerd en lekker eten. Heel lekker en vrien...

Gevarieerd en lekker eten. Heel lekker en vriendelijke bediening. Koffie was wel te slap, maar ik kreeg er een nieuwe aangeboden. Ik kom hier zeker terug.

Falke
Beoordeeld op: 04/01/2020
Falke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke service en lekker eten !...

Vriendelijke service en lekker eten !

datum score