Beoordelingen van Yalla Yalla Beirut Foodbar

37 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
37 beoordelingen
datum score
Karen
Beoordeeld op: 29/12/2019
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten, gezellig kader, vriendelijke...

Heerlijk eten, gezellig kader, vriendelijke bediening, een aanrader!

Malanka
Beoordeeld op: 29/12/2019
Malanka beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service, lekker eten behalve ...

Vriendelijke service, lekker eten behalve de lamskroketjes die waren aan de droge kant en niet zo lekker. We hebben wel iets te lang moeten wachten op ons eten. Ik zou het wel aanraden en kom zeker nog eens terug.

mieke
Beoordeeld op: 29/12/2019
mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren hier eerder wel heel tevreden. Nu...

Wij waren hier eerder wel heel tevreden. Nu was de bediening enorm traag en niet georganiseerd. Het meisje was wel heel vriendelijk. De kebbe was wsl niet vers. Jammer

Annelien
Beoordeeld op: 24/12/2019
Annelien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en vriendelijke bediening!...

Lekker en vriendelijke bediening!

Lisa
Beoordeeld op: 23/12/2019
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker! Hier komen we zeker...

Het eten was zeer lekker! Hier komen we zeker nog voor terug!

Louise-Marie
Beoordeeld op: 20/12/2019
Louise-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was opnieuw heerlijk. Wij hadden een...

Het eten was opnieuw heerlijk. Wij hadden een zeer gezellig kerstdiner met de collega's.

christ
Beoordeeld op: 20/12/2019
christ beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

heel vriendelijke bediening, gemoedelijke sfeer...

heel vriendelijke bediening, gemoedelijke sfeer en lekker eten precies wat we nodig hadden! Klein puntje: zouden graag wat warme gerechtjes kunnen kiezen, toch in winter (bvb de heerlijke moussaka opgewarmd)

Carolien
Beoordeeld op: 20/12/2019
Carolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke keuken, vlotte, aangename en snelle...

Heerlijke keuken, vlotte, aangename en snelle bediening.We keren terug!

Noëmi
Beoordeeld op: 17/12/2019
Noëmi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

leuk avondje uit met de collega’s, libanese...

leuk avondje uit met de collega’s, libanese tapas to share waren top! De ontvangst en bediening zeer vriendelijk en relax.

Ann
Beoordeeld op: 09/12/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zéér lekker. Alleen jammer dat...

Het eten was zéér lekker. Alleen jammer dat het buffet wat traag bijgevuld werd.

datum score