Beoordelingen van Den Buffel

272 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
272 beoordelingen
datum score
Lieve
Beoordeeld op: 04/02/2023

Super lekker,gezellig en vriendelijke bediening...

Super lekker,gezellig en vriendelijke bediening

Nina
Beoordeeld op: 20/01/2023
Nina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

bijzonder lekker eten in een zeer gemoedelijke...

bijzonder lekker eten in een zeer gemoedelijke café-sfeer

Lucas
Beoordeeld op: 28/12/2022
Lucas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer hartelijke en attente ontvangst en een...

Zeer hartelijke en attente ontvangst en een vlotte “no nonsens” bediening . Alle tafels waren ingenomen en toch liep alles super vlot , zonder stress en steeds even vriendelijk . We hebben genoten van een heerlijke keuken met een persoonlijke moderne Touch. Een beperkte kaart maar goed in balans . Mooi creatief drankaanbod én ook een geslaagde mocktail . Ook het toetje was geslaagd , mjammie. Wij komen zeker terug Lia en Lucas

Vanessa
Beoordeeld op: 28/12/2022
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker! Veel groenten. Vriendelijke bedien...

Heel lekker! Veel groenten. Vriendelijke bediening

Sara
Beoordeeld op: 25/12/2022
Sara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Topbediening en heerlijk eten! Supergezellig!!...

Topbediening en heerlijk eten! Supergezellig!!

Matthys
Beoordeeld op: 25/12/2022
Matthys beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Als immer, reuzegezellig, een hartelijke ontvan...

Als immer, reuzegezellig, een hartelijke ontvangst en gerechten om duimen, vingers en tafelnapjes bij af te likken !

Peter
Beoordeeld op: 23/12/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Hartelijke ontvangst, snelle bediening, uitstek...

Hartelijke ontvangst, snelle bediening, uitstekende hoofdschotels, zeer goed prijs-kwaliteit verhouding!

Carine
Beoordeeld op: 23/12/2022
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker, vriendelijke bediening die ook suggesti...

lekker, vriendelijke bediening die ook suggesties durft geven,, namelijk combinatie van meerdere 'klein' hongertjes /foodsharing

sophie
Beoordeeld op: 23/12/2022

We hadden vertraging en moesten snel nr een...

We hadden vertraging en moesten snel nr een optreden en ze hebben ons zo goed mogelijk geholpen om snel iets te eten

jutta
Beoordeeld op: 19/12/2022
jutta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gewoon gezellig & vriendelijke bediening...

Gewoon gezellig & vriendelijke bediening

datum score