Beoordelingen van Den Buffel

272 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
272 beoordelingen
datum score
michiel
Beoordeeld op: 23/06/2021
michiel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Onvriendelijk...

Onvriendelijk

Bart
Beoordeeld op: 07/07/2022
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was 2 jaar geleden dat ik geweest ben en...

Het was 2 jaar geleden dat ik geweest ben en grote verandering merkbaar... maar één suggestie , terwijl dit vroeger echt veel meer was. Groenten waren nog rauw en niet warm, alsook weinig smaak. Lamsgehalt was wel goed

Jan
Beoordeeld op: 03/07/2022
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

prijs-kwaliteit onvoldoende en alleszins minder...

prijs-kwaliteit onvoldoende en alleszins minder dan bij de vorige eigenaar.

Nele
Beoordeeld op: 12/06/2021
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Trendy kader

Snelle bediening, vriendelijk, verfijnde keuken...

Snelle bediening, vriendelijk, verfijnde keuken maar voor mij persoonlijk was de portie van het hoofdgerecht wat te weinig.

Carine
Beoordeeld op: 12/09/2021
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

eerlijke maaltijd, vriendelijke bediening...

eerlijke maaltijd, vriendelijke bediening

Geert
Beoordeeld op: 22/09/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en ongedwongen bediening. Van hoofdgerec...

Vlotte en ongedwongen bediening. Van hoofdgerecht dat suggestie was, hadden we wel iets meer verwacht: was wat basic. Globaal wel ok.

Carine
Beoordeeld op: 11/09/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker, vriendelijke en vlotte bediening, coron...

lekker, vriendelijke en vlotte bediening, coronaproof

Michele
Beoordeeld op: 18/08/2020
Michele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Kip met rijst Leek opgewarmde maaltijd, op...

Kip met rijst Leek opgewarmde maaltijd, op terras en toen we bij wolkbreuk binnen gingen schuilen Werden we eerder onvriendelijk verteld dat we moesten vertrekken

sophie
Beoordeeld op: 23/12/2022

We hadden vertraging en moesten snel nr een...

We hadden vertraging en moesten snel nr een optreden en ze hebben ons zo goed mogelijk geholpen om snel iets te eten

jutta
Beoordeeld op: 19/12/2022
jutta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gewoon gezellig & vriendelijke bediening...

Gewoon gezellig & vriendelijke bediening

datum score