Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag - Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 21 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Wim
Beoordeeld op: onbekend

Ik kan Lieven absoluut geen ongelijk geven,...

Ik kan Lieven absoluut geen ongelijk geven, de kwaliteit gaat er steeds maar op vooruit, dit wordt echt een van de betere zaken uit het Gentse. Complimenten aan de chef daarvoor. De mensen van de bediening verdienen trouwens ook een pluim, steeds attent en glimlachend soigneren ze ons elke keer opnieuw.

lieven
Beoordeeld op: onbekend

Recent nog eens langs geweest. Duidelijke verbe...

Recent nog eens langs geweest. Duidelijke verbetering naar kwaliteit wat ook hogere prijzen inhoudt (prijs/kwaliteit: ok). De kok kent zijn vak: uitmuntend (vers, goede combinatie, mooie presentatie,...) Een restaurant waar je tot rust kan komen. Voornaam- en beleefdheid van de eigenares en haar medewerkers vallen op. Hier word je als koning ontvangen. Een plaats die je meermaals wilt bezoeken.

Christelle
Beoordeeld op: onbekend

Très beau restaurant, bien situé au coeur de...

Très beau restaurant, bien situé au coeur de Gand. Service impeccable et nourriture délicieuse. Nous étions pourtant un groupe, mais tout était parfait !

Filip
Beoordeeld op: onbekend

Mooie, kalme inrichting. Supervriendelijk en...

Mooie, kalme inrichting. Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Heel lekker eten. Prijzen zijn gerechtvaardigd. Sint-Michielsparking om de hoek.

Frank
Beoordeeld op: onbekend

Op zaterdagavond een volle zaal maar toch aange...

Op zaterdagavond een volle zaal maar toch aangename en vlotte bediening. Het maandmenu all in met keuze tussen vlees en vis viel bij iedereen erg in de smaak. Royale porties en alles vers bereid. Ook de correcte wijnen werden steeds voldoende bijgevuld. Dan nog een pluim voor het goede zitcomfort. Een detail misschien; maar voor iemand met rugklachten een waar genoegen.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Over de middag geweest. Het werd een aangename...

Over de middag geweest. Het werd een aangename ontdekking. Fijn tafellinnen, ruim bemeten tafels en een meer dan vriendelijk bediening zorgen voor een sfeer die aanzet tot genieten. Aantrekkelijke kaart en zeer redelijk geprijsde maar mooie wijnkaart. Om terug te keren.

lieven
Beoordeeld op: onbekend

Aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bedieni...

Aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bediening. Aangenaam terrasje. Het eten is absoluut heerlijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deirdre
Beoordeeld op: onbekend

Heel fijne keuken met verrassend combinaties......

Heel fijne keuken met verrassend combinaties... Gezellig kader en vriendelijke bediening. Een echte aanrader!

Inge
Beoordeeld op: onbekend

Ik kende dit restaurant als lunchrestaurant...

Ik kende dit restaurant als lunchrestaurant en was dan ook zeer benieuwd om op een zaterdagavond het maandmenu eens uit te proberen. We werden niet teleurgesteld: originele gerechten op een zeer smakelijke wijze bereid en geserveerd met lekkere bijhorende wijnen. Alleen vonden wij de porties aan de kleine kant ... maar misschien zijn we gewoon grote eters.

Annemie
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten, mooi kader. Door de drukte en...

Lekker eten, mooi kader. Door de drukte en warmte misschien niet optimaal kunnen genieten en iets langen moeten wachten. Goede, vriendelijke bediening, verzorgde presentatie van het eten. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Een restaurant om zeker nog eens terug te keren.

Alle beoordelingen van dit restaurant