Beoordelingen van Fratelli D'italia

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
14 beoordelingen
datum score
Vanessa V.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Vanessa V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Reservatie gemaakt via site, bevestiging gekreg...

Reservatie gemaakt via site, bevestiging gekregen van resto.be. Bij aankomst bleek de reservatie niet doorgekomen te zijn. Gastvrouw was zeer onvriendelijk, geen excuses

Stephan V.
Beoordeeld op: 23/12/2018
Stephan V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, lekker eten, correcte prijs...

Vlotte bediening, lekker eten, correcte prijs

Hester S.
Beoordeeld op: 16/12/2018
Hester S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Kwamen bij het restaurant door de stromende...

Kwamen bij het restaurant door de stromende regen maar we kregen geen plek (ondanks reservering) en personeel gaf ons de schuld en deed vreselijk onbeleefd en onvriendelijk.

Guido J.
Beoordeeld op: 13/12/2018
Guido J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker Italiaans eten, authentieke ital sfeer...

Lekker Italiaans eten, authentieke ital sfeer

SABINE D.
Beoordeeld op: 07/04/2018
SABINE D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke en snelle bediening, eten heel...

Vriendelijke en snelle bediening, eten heel lekker !

Frank
Beoordeeld op: 05/03/2018
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, typisch Italiaans...

Lekker eten, typisch Italiaans

Yaisa R.
Beoordeeld op: 28/02/2018
Yaisa R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten, gezellige sfeer en vriendelijke...

Heerlijk eten, gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Ook een uitgebreide keuze aan gerechten.

placeholder
Valentina
Beoordeeld op: 20/09/2017
Valentina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker en zeer vers

Super lekkere pasta' s en grote pizza's Ook vegetarische gerechten en glutenvrije pasta's. Familiezaak ,zeer toffe en vriendelijke bediening.

Luc
Beoordeeld op: 18/09/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam kader en lekker eten!...

Aangenaam kader en lekker eten!

datum score