Beoordelingen van Pakhuis

514 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
514 beoordelingen
datum score
Steven
Beoordeeld op: 24/06/2018
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten en vlotte heel vriendelijke...

Lekker gegeten en vlotte heel vriendelijke bediening! Gerechten waren mooi gepresenteerd en verse ingrediënten.

Bernard W.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Bernard W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

ambiance, kwaliteit en bediening prima...

ambiance, kwaliteit en bediening prima

Esther V.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Esther V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten, goede bediening, mooie wijn, prach...

Lekker eten, goede bediening, mooie wijn, prachtig gebouw.

Irene
Beoordeeld op: 24/06/2018
Irene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bediening en kwaliteit van het eten viel wat...

Bediening en kwaliteit van het eten viel wat tegen in vergelijking mat de recensies

Mieke
Beoordeeld op: 22/06/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooie zaak en lekker gegeten. We namen oesters,...

Mooie zaak en lekker gegeten. We namen oesters, maatjes, risotto en groententorentje. Bediening vriendelijk, wachttijd beetje lang...

Diedrik
Beoordeeld op: 22/06/2018

goeie service, lekker eten !...

goeie service, lekker eten !

Marc
Beoordeeld op: 21/06/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Misschien...

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Misschien wat lang moeten wachten, ik denk door een tekort aan personeel of bediening terras en zaal samen wat te moeilijk qua organisatie. Maar geen erg, woensdag hadden we de tijd. Ik kom er gewoon graag.

Johan
Beoordeeld op: 20/06/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik nam “selectie West-Vlaams rood van onze...

Ik nam “selectie West-Vlaams rood van onze Slager. Het vlees was ok, de groenten onsmakelijk! Wortels, wortels en nog wortels en rapen, rapen en nog eens rapen, aardappelmouseline mer Zuringen, was hier een uitgedroogde puree, van lang op voorhand gemaakt, onsmakelijk. Ik heb geleerd dat ik niet meer moet komen na 22:00 . Gelukkig was de bediening correct.

Sarah
Beoordeeld op: 20/06/2018
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hi this is our go to place to take visitors...

Hi this is our go to place to take visitors to Gent for a nice experience. The food can occasionally be a bit hit and miss to our tastes but service and over all experience is usually fab! Last night our main waiter was very poor he forgot several drinks orders, and may be even to progress our food orders as for two courses we were there over 2.75 hrs! The frittes were over cooked and not salted..the risotto dry and stodgy. The sole was delicious! The drinks server poured a beer into the glass for one of our guests it over flowed and he let it pour out across them as he put it down to the table a lemoncello was served warm, and espresso cold, lates cold! All in all really disappointing! This boy was lacking in training unusually! You know we are good fans and over 12 yrs here reasonably regular guests.. it will be a while before we visit again... sarah and Edwin

Vroni V.
Beoordeeld op: 20/06/2018
Vroni V. beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Niet alleen was het eten - zoals altijd - super...

Niet alleen was het eten - zoals altijd - super lekker, de service/bediening was zoals je het wenst, snel, efficient, supervriendelijk !

datum score