Beoordelingen van Pakhuis

514 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
514 beoordelingen
datum score
Katrien V.
Beoordeeld op: 01/06/2018
Katrien V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We hadden gevraagd om bij mooi weer op het...

We hadden gevraagd om bij mooi weer op het terras te kunnen zitten. In de voormiddag had het geregend maar tegen de middag was het warm en zonnig. Desondanks konden we niet buiten omdat er teveel werk was aan het terras klaarzetten, aldus iemand vh personeel. Jammer en er liep nochtans veel personeel rond op dat moment en wij waren bij de eerste klanten. We hadden bij de aperitief een bord met garnalen en krab etc gevraagd, we hebben daar 45 min op gewacht. Toen kwam de ober met ons voorgerecht. Hij zei dat hij het aperitiefbord had vergeten bestellen aan de keuken en drong eerst wat aan om toch al mijn voorgerecht (oesters) op te eten, omdat hij de oesters anders zou moeten wegsmijten. Ik heb gevraagd om alsnog het aperitiefbord te brengen. En ik bestelde nog een aperitief. Ik ben van mening dat aanbieden van excuses en aanbieden van aperitief vh huis wel passend zou geweest zijn. Maar dat is niet gebeurd. Na het hoofdgerecht bestelden we koffie, ook dan bracht de ober niet het dessert die bij de marktmenu hoorde. Ik heb hem dat opnieuw moeten vragen. Hij deed alsof hij niet wist dat hij dat al mocht brengen. Spijtig dat het zo is verlopen, het was 8 jr geleden dat ik er nog geweest ben en ik herinner me niet dat dit toen een zeer goede en correcte bediening.

Sarah
Beoordeeld op: 31/05/2018
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Snel bediend & eten was...

Snel bediend & eten was

Egghe
Beoordeeld op: 31/05/2018
Egghe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening van iedereen ondanks...

Vriendelijke bediening van iedereen ondanks de drukte, mooie plaats buiten, lekker voorgerecht en hoofdgerecht en zalige Coffee Martini!

Didier L.
Beoordeeld op: 31/05/2018
Didier L. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Leuke setting op het terras. Enig...

Lekker eten. Leuke setting op het terras. Enig minpuntje: 3 u voor hoofdschotel en dessert voor 2 pers. Mocht toch iets sneller ondanks de drukte.

Birgit
Beoordeeld op: 31/05/2018
Birgit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke ontvangst, vlotte bediening,...

Zeer vriendelijke ontvangst, vlotte bediening, lekkere drankjes en enorm smakelijk eten! Totaalconcept en totaalervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!

Marlies
Beoordeeld op: 31/05/2018
Marlies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening, mooie locatie....

Heel vriendelijke bediening, mooie locatie. Het eten was heel lekker, juist de verkeerde bakwijze gekregen, we hebben dit gezegd, fout door bediening, maar hij kreeg toch het bord terug het stond zo op de bon zeiden ze. Ter compensatie kregen we koffie van het huis. Iedereen kreeg ook brood, wij niet. We hadden geen drinken tijdens het dessert, onze koffie kwam pas toen de dessert al lang op was.

Griet
Beoordeeld op: 31/05/2018
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Correcte bediening. We kregen zelfs een plaatsj...

Correcte bediening. We kregen zelfs een plaatsje op het terras, hoewel niet op voorhand gevraagd. Het eten zoals steeds verzorgd.

Ludwig V.
Beoordeeld op: 24/05/2018
Ludwig V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service. Lekker eten. Mooi kader....

Goede service. Lekker eten. Mooi kader.

Leo en Jenny D.
Beoordeeld op: 24/05/2018
Leo en Jenny D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer mooi kader! Zeer goed eten,en zeer goede...

Zeer mooi kader! Zeer goed eten,en zeer goede bedieningi Komen hier altijd graag terug!

Stefan
Beoordeeld op: 17/05/2018
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

top...

top

datum score